Μέχρι πότε όσοι πολίτες δεν έχουν υποβάλλει τα σχετικά συμπληρωματικά έγγραφα ή τις αιτήσεις διορθώσεων, θα μπορούν ατελώς να τα καταθέτουν στα αρμόδια κτηματολογικά γραφεία.

Την ερχόμενη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 λήγει η διαδικασία της προανάρτησης για τον Δήμο της Αθήνας, τονίζει σε δήλωσή του ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γ. Δημαράς.

Ωστόσο ο ίδιος διευκρινίζει, εν όψει της ολοκλήρωσης της διαδικασίας της προανάρτησης για τον Δήμο Αθηναίων ότι «εντούτοις μέχρι την υποβολή της Κτηματολογικής βάσης δεδομένων στο Ελληνικό Κτηματολόγιο, από τον μελετητή, ήτοι μέχρι τις 23 Αυγούστου 2019 όσοι πολίτες δεν έχουν υποβάλλει τα σχετικά συμπληρωματικά έγγραφα ή τις αιτήσεις διορθώσεων, θα μπορούν ατελώς να τα καταθέτουν στο αρμόδιο Γραφείο Κτηματογράφησης, το οποίο μέχρι την Πέμπτη 27 Ιουνίου θα βρίσκεται στα Ολυμπιακά Ακίνητα στο Γαλάτσι, ενώ από την Παρασκευή 28 Ιουνίου θα λειτουργεί μόνο στην οδό Πατησίων 48 στην Αθήνα.»

» Στη συνέχεια, μετά από επτά μήνες, θα ξεκινήσει η διαδικασία της ανάρτησης κατά την οποία, θα δημοσιοποιηθούν τα σχετικά διορθωμένα στοιχεία και οι πολίτες θα έχουν εκ νέου τη δυνατότητα να υποβάλλουν αιτήσεις διόρθωσης κτηματολογικής εγγραφής και ενστάσεις, επίσης ατελώς.»

«Σε κάθε περίπτωση, συνίσταται στους πολίτες να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες τους το ταχύτερο δυνατό, ιδίως αυτό το διάστημα όπου η ροή των πολιτών στο γραφείο κτηματογράφησης είναι ομαλή αποφεύγοντας καθυστερήσεις και αναμονές» καταλήγει ο κ. Δημαράς.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr