Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αγριος εμφύλιος Ακιντζί - Οζερσάι στα κατεχόμενα

Αγριος εμφύλιος Ακιντζί – Οζερσάι στα κατεχόμενα

«Oποιος επιδεικνύει έλλειψη σεβασμού στη βούληση των πολιτών θα πάρει απάντηση», αναφέρει ο Μουσταφά Ακιντζί για τον Κουντρέτ Οζερσάι, χωρίς να τον κατονομάζει.

Απάντηση στον Κουντρέτ Οζερσάι έδωσε ο τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί σε ανάρτησή του στο Facebook, χωρίς να αναφέρεται στο όνομά του, σημειώνοντας ότι ο ίδιος έχει αναδειχθεί στην «προεδρία» από τους Τουρκοκύπριους και όποιος επιδεικνύει έλλειψη σεβασμού στη βούληση των πολιτών θα πάρει απάντηση.

«Επίτευξη μακροχρόνιας ειρήνης»

Στην ανάρτησή του ο κ. Ακιντζί αναφέρει ότι οι Τουρκοκύπριοι τον ανέδειξαν στην «προεδρία», με τα καθήκοντα και τις ευθύνες της, για 5 χρόνια, το 2015, προσθέτοντας ότι παρά τις δυσκολίες ο ίδιος ανταποκρίθηκε κατά τρόπο ανάλογο της εμπιστοσύνης των πολιτών.

«Το επίκεντρο αυτών των προσπαθειών υπήρξε η επίτευξη μιας μακροχρόνιας ειρήνης για το βασανισμένο νησί μας και ένα ευτυχισμένο μέλλον, που απαλλάσσει τη κοινωνία μας από την αβεβαιότητα», αναφέρει ο κ. Ακιντζί.

Αυτό, θα διαρκέσει ως την τελευταία ημέρα της θητείας μου, διαβεβαιώνει ο ίδιος.

Ενόσω αυτό το καθήκον και η ευθύνη βρίσκονται στους ώμους μου, συνεχίζει στην ανάρτησή του ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, όλοι όσοι δεν έχουν λάβει αυτή την εξουσία κυνηγούν διαφορετικά οράματα και δεν πρόκειται να ανεχθούμε να αναδεικνύονται στο προσκήνιο.

«Θα πάρει απάντηση»

Οι πολίτες μας δεν θα το αποδεχθούν ακόμα και αν παραμείνουμε σιωπηλοί, προσθέτει. Δεν έχει σημασία από ποιον και που επιδεικνύεται έλλειψη σεβασμού στην «προεδρία» και στη βούληση των πολιτών, θα πάρει απάντηση, αναφέρει.

«Οι Τουρκοκύπριοι είναι περήφανοι για τη δημοκρατική, κοσμική, ανοιχτόμυαλη ταυτότητά τους και δεν υπάρχει κουλτούρα υποταγής στο είναι τους. Στην «προεδρία» που εκπροσωπεί τέτοιους πολίτες δεν υπάρχει ούτε και ένας άνθρωπος που να έχει μεγαλώσει μέσα σε μια κουλτούρα υποταγής», καταλήγει ο Μουσταφά Ακιντζί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024