Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πόσα θα διαθέσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για μεταγραφές

Πόσα θα διαθέσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για μεταγραφές

Στα 112 εκατ. ευρώ φτάνει το διαθέσιμο ποσό που έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να πραγματοποιήσει μεταγραφές το καλοκαίρι του 2019

Ενίσχυση χρειάζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εν όψει της επόμενης σεζόν αλλά το ποσό που διαθέτει για μεταγραφές είναι μόλις 112 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το «ESPN».

Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα φέτος και η αγωνιστική της εικόνα ήταν απογοητευτική. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως η Γιουνάιτεντ τερμάτισε στην έκτη θέση της Premier League ενώ στο Champions League αποκλείστηκε στους «8» από την Μπαρτσελόνα.

Η μεταγραφική ενίσχυση είναι αναγκαία για να αλλάξουν τα δεδομένα, όμως τα χρήματα που διαθέτουν οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ είναι λίγα για τα δεδομένα της εποχής.

Ο Νορβηγός τεχνικός της αγγλικής ομάδας σίγουρα θα ήθελε να έχει στα χέρια του ένα μεγαλύτερο μεταγραφικό μπάτζετ και πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά αν η διοίκηση της Μάντσεστερ θα του κάνει το χατίρι.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024