Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk, βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας της ΑΝΤΑΣΥΑ, Aγγελος Χάγιος. «Προσπαθούμε να ταράξουμε λίγο τα νερά της προεκλογικής περιόδου, που μοιάζει περισσότερο με τελετή παράδοσης - παραλαβής» δήλωσε.

Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk, βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας της ΑΝΤΑΣΥΑ, Aγγελος Χάγιος. «Προσπαθούμε να ταράξουμε λίγο τα νερά της προεκλογικής περιόδου, που μοιάζει περισσότερο με τελετή παράδοσης – παραλαβής» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χάγιος, σχολιάζοντας το κλίμα λίγο πριν τις κάλπες της 7ης Ιουλίου, προσθέτοντας πως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, έρχεται να κάνει τη ρήξη.

Συζητώντας με τους Δ. Μανιάτη και Π. Σωτήρη, ο κ. Χάγιος μίλησε για την πολιτική ρίζα του ΣΥΡΙΖΑ και τις συνθήκες που οδήγησαν στην πολιτική ταυτότητα του κόμματος σήμερα. «Μεγάλο κομμάτι του ΚΚΕ, μέσω του Συνασπισμού, είναι σήμερα στην κυβέρνηση και σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ με ταχύτατους ρυθμούς και με βίαιο τρόπο, έχει περάσει στο στρατόπεδο της αστικής πολιτικής» σημείωσε σχετικά. «Φτάσαμε σε ένα σημείο που στο όνομα αυτής της Αριστεράς, ήρθε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόσει την πιο βάρβαρη μνημονιακή πολιτική, την πιο φιλοαμερικανική και φιλογερμανική πολιτική που εφαρμόστηκε στη χώρα από την μεταπολίτευση» συμπλήρωσε συνεχίζοντας ο κ. Χάγιος.

Ασκώντας τη δική του κριτική στα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Χάγιος δήλωσε πως οι χειρισμοί και οι επιλογές που έγιναν, κόστισαν στον ελληνικό λαό, ιδιαίτερα στους εργαζόμενους και στους νέους, στρώνοντας το δρόμο στη Νέα Δημοκρατία, ενώ αναφερόμενος στην εξωτερική πολιτική που εφαρμόστηκε δήλωσε ότι «οι επιλογές στην Ανατολική Μεσόγειο, μυρίζουν μπαρούτι». Κάνοντας τον απολογισμό της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος μίλησε για διασυρμό της Αριστεράς, κατηγορώντας τον ότι υπονόμευσε το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς και ζητώντας από τον κόσμο να αποδεσμευτεί από την πολιτική του.

Τέλος ο κ. Χάγιος μιλώντας για τους στόχους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις επικείμενες εθνικές εκλογές, δήλωσε ότι το κόμμα του παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατά της εφαρμοζόμενης αντιεργατικής πολιτικής, διαχωρίζοντας τις θέσεις του από το ΚΚΕ και τη ΛΑ.Ε, υπογραμμίζοντας δε την ανάγκη για μία ουσιαστική κοινωνική και πολιτική αντιπολίτευση από τους κόλπους μίας νέας Αριστεράς, που θα μπει στον κόσμο της ρήξης και της ανατροπής στην πράξη.

Πηγή: Onetv.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr