Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ν. Μηταράκης στο One Channel: Χειρότερη μορφή της μεταπολίτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ

Ν. Μηταράκης στο One Channel: Χειρότερη μορφή της μεταπολίτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ

Μιλώντας για την επόμενη ημέρα των εκλογών, επανέλαβε τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην υπάρξουν απολύσεις στον δημόσιο τομέα, ωστόσο -όπως είπε- οι νέες προσλήψεις πρέπει να γίνουν τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια 1 προς 5 και έθεσε ως στόχο να γίνει το κράτος πιο αποτελεσματικό με τη βοήθεια της τεχνολογίας

«Χειρότερη μορφή της μεταπολίτευσης» χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην εκπομπή One Direct, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ, Νότης Μηταράκης. Μιλώντας για την επόμενη ημέρα των εκλογών, επανέλαβε τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην υπάρξουν απολύσεις στον δημόσιο τομέα, ωστόσο -όπως είπε- οι νέες προσλήψεις πρέπει να γίνουν τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια 1 προς 5 και έθεσε ως στόχο να γίνει το κράτος πιο αποτελεσματικό με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις οικονομικές προτεραιότητες της ΝΔ, εκτοξεύοντας την ίδια ώρα «πυρά» κατά του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος «έχει αποτύχει παταγωδώς». Στο πλαίσιο αυτό, έκανε λόγο για ισχυρή εντολή που ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης «για να μην υπάρχει πολιτικός κίνδυνος για τα επόμενα τέσσερα χρόνια».

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024