Μιλώντας για την επόμενη ημέρα των εκλογών, επανέλαβε τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην υπάρξουν απολύσεις στον δημόσιο τομέα, ωστόσο -όπως είπε- οι νέες προσλήψεις πρέπει να γίνουν τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια 1 προς 5 και έθεσε ως στόχο να γίνει το κράτος πιο αποτελεσματικό με τη βοήθεια της τεχνολογίας

«Χειρότερη μορφή της μεταπολίτευσης» χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην εκπομπή One Direct, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ, Νότης Μηταράκης. Μιλώντας για την επόμενη ημέρα των εκλογών, επανέλαβε τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην υπάρξουν απολύσεις στον δημόσιο τομέα, ωστόσο -όπως είπε- οι νέες προσλήψεις πρέπει να γίνουν τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια 1 προς 5 και έθεσε ως στόχο να γίνει το κράτος πιο αποτελεσματικό με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις οικονομικές προτεραιότητες της ΝΔ, εκτοξεύοντας την ίδια ώρα «πυρά» κατά του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος «έχει αποτύχει παταγωδώς». Στο πλαίσιο αυτό, έκανε λόγο για ισχυρή εντολή που ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης «για να μην υπάρχει πολιτικός κίνδυνος για τα επόμενα τέσσερα χρόνια».

Πηγή: onetv.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr