Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Α. Καραμανλή στο One Channel: Ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε την 7ημερη εργασία

Α. Καραμανλή στο One Channel: Ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε την 7ημερη εργασία

«Δεν θα κάνουμε απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων» υπογράμμισε για μια ακόμα φορά από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας η υποψήφια βουλευτής του κόμματος, Άννα Καραμανλή στην εκπομπή One Line

«Δεν θα κάνουμε απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων» υπογράμμισε για μια ακόμα φορά από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας η υποψήφια βουλευτής του κόμματος, Άννα Καραμανλή στην εκπομπή One Line.

Ερωτηθείσα που θα βρεθούν τα χρήματα ώστε να μειωθούν οι φόροι, απάντησε πως η αξιωματική αντιπολίτευση πιστεύει έντονα στη «σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα», καθώς και «αύξηση ηλεκτρονικών συναλλαγών, με σκοπό να περιοριστεί η φοροδιαφυγή».

Αναφορικά με το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας στην προεκλογική περίοδο, η κ. Καραμανλή συμπλήρωσε πως «είναι η πρώτη φορά που η αντιπολίτευση υπόσχεται τόσα λίγα πράγματα».

«Την 7ημερη εργασία την έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ επανειλημμένως με τροπολογίες που έχει καταθέσει στον στενό και ευρύτερο τομέα» είπε η κ. Καραμανλή και εξήγησε «στο Εθνικό Λογιστήριο του Κράτους να δουλεύουν 7 μέρες για να μπορούν να βγαίνουν οι συντάξεις, το έχει φέρει για τον τουρισμό. Έχει υπογραφεί συλλογική σύμβαση. Εμείς δεν το θέλουμε αυτό. Εμείς πιστεύουμε στην 7ημερη λειτουργία επιχειρήσεων».

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024