Ο Ζεράλδες μπορεί να βρίσκεται καθ οδόν στην ΑΕΚ, όπως φαίνεται πως ο Μιγκέλ Καρντόσο θέλει ακόμα έναν ποδοσφαιριστή για τον άξονα της Ένωσης.
Μάλιστα σύμφωνα με τα εγχώρια Μέσα δύο ποδοσφαιριστές έρχονται στο προσκήνιο για τους κιτρινόμαυρους. Πρόκειται για τους Νταβίντ Σιμάο και Άντε Τσόριτς.
Ο Σιμάο είναι 29 χρονών και αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ για λογαριασμό της βελγικής Αντβέρπ από τον Ιανουάριο του 2019. Ωστόσο δεν έχει καταφέρει να βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής (4 συμμετοχές) με αποτέλεσμα να… ψάχνεται. Ο Καρντόσο ποπυ έχει πολύ καλή άποψη για τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή, τον πρότεινε στην διοίκηση της Ένωσης και σύμφωνα με την Ώρα για Σπορ έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες διερευνητικές επαφές με την πλευρά του.
Η περίπτωση του Άντε Τσόριτς είναι διαφορετική. O 22χρονος Κροάτης που είναι και διεθνής με τη Εθνική της χώρας του, αγωνίζεται ως επιθετικός χαφ αλλά και κεντρικός μέσος. Μετά από μια γεμάτη τετραετία στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ πήρε μεταγραφή στη Ρόμα, αλλά αδυνατεί να βρει χρόνο συμμετοχής στους τζιαλορόσι.
Σύμφωνα με την Sportime οι Ρωμαίοι θέλουν να παραχωρήσουν ως δανεικό τον ποδοσφαιριστή για να πάρει όσο το δυνατό περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του και η ΑΕΚ ίσως να είναι μια πολύ καλή επιλογή.
Στη Ρόμα άλλωστε είναι πολύ ικανοποιημένοι με την συμπεριφορά της Ένωσης στον Εζέκιελ Πόνσε κατά τη θητεία ντου στον Δικέφαλο, ενώ υπάρχει ακόμα δίαυλος επικοινωνίας για την υπόθεση του Μπάρκα. Οπότε δεν είναι διόλου απίθανο να πέσει στο τραπέζι και το όνομα του Άντε Τσόριτς…
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.