Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θ. Ασκητής στο One Channel: Σε πρώτο πλάνο η καθημερινότητα του πολίτη

Θ. Ασκητής στο One Channel: Σε πρώτο πλάνο η καθημερινότητα του πολίτη

Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk, βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Θάνος Ασκητής.

Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk, βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Θάνος Ασκητής. Συζητώντας με τους Δημήτρη Μανιάτη και Δημήτρη Χόνδρο, ο Θ. Ασκητής, για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, δήλωσε πως θα είναι απώλεια για το Κίνημα Αλλαγής αν αποφασίσει να γυρίσει την πλάτη του στο κόμμα, καθώς πρόκειται για έναν εξαιρετικό πολιτικό, με σύνταξη λόγου και πράξης, εκτιμώντας μάλιστα πως θα παραμείνει στο κόμμα, ακόμα και αν δεν είναι στη Βουλή. Μιλώντας για τον Δυτικό τομέα, στον οποίο θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εθνικές εκλογές, ο Θ. Ασκητής, δήλωσε πως σήμερα βλέπει τις περιοχές αυτές σαφώς αναβαθμισμένες, με κόσμο που έχει διάθεση επικοινωνίας, ενώ τόνισε πως βλέπει νέα παιδιά να ασχολούνται με το πολιτικό γίγνεσθαι.

«Η Ελλάδα περνάει μία κρίση, όχι τόσο οικονομική αλλά κοινωνική και αξιακή» δήλωσε ο κ. Ασκητής, εκτιμώντας πως μετά από μία μακρά περίοδο υπερεκτίμησης της πραγματικότητας, σήμερα η κρίση προσγείωσε κυρίως τους νέους ανθρώπους, σε μία πραγματικότητα που πρέπει να βάλουν την προσωπική τους υπογραφή. «Η πολιτική καλείται να δώσει στις 7 Ιουλίου ένα στίγμα, τη δύναμη της καθημερινότητας του πολίτη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ασκητής, σημειώνοντας πως θα έπρεπε ήδη να είχαμε ωριμάσει και κοινωνικά και κυρίως λειτουργικά ως Κράτος. Ο ίδιος, μιλώντας για την πολιτική σκηνή της χώρας δήλωσε πως ο κόσμος είναι απογοητευμένος, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν καχύποπτους τους πολίτες, ζητώντας από τον κόσμο να ψηφίσει στις εκλογές της 7ης Ιουλίου με το μυαλό.

«Πρέπει να παλέψουμε με την καθημερινότητα, εκεί είναι το σκληρό παιχνίδι της πολιτικής», δήλωσε σχετικά ο κ. Ασκητής. Αναφερόμενος στην απόφασή του να κατέβει υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής, ο Θ. Ασκητής δήλωσε πως αυτός ο χώρος, παρά τα όσα λάθη που έκανε και τελικά πλήρωσε, έκανε τον κόσμο να αισθανθεί καλά και πως αυτό που έχει πίσω του το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Παπανδρέου, είναι ένα μεγάλο έργο, που έκανε την Ελλάδα να ευημερήσει. «Μεγάλωσα στο ΠΑΣΟΚ και εκεί είναι το σπίτι μου» είπε ο κ. Ασκητής, ενώ ενισχύοντας τα επιχειρήματα του, γύρω από το γιατί κάποιος να ψηφίσει ΚΙΝΑΛ, συμπλήρωσε πως το προγραμματικό σχέδιο του Κινήματος Αλλαγής δίνει έμφαση στον άνθρωπο. Τέλος, μιλώντας για τους στόχους του ΚΙΝΑΛ στις εθνικές εκλογές, ο κ. Ασκητής δήλωσε πως το κόμμα επιθυμεί ποσοστό που θα του επιτρέψει να έχει ισχυρό λόγο και φωνή στη Βουλή, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για διψήφιο ποσοστό.

Πηγή: onetv.gr 

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024