Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κ. Μπογδάνος στο One Channel: Είμαι συντηρητικός φιλελεύθερος

Κ. Μπογδάνος στο One Channel: Είμαι συντηρητικός φιλελεύθερος

Για τον ρόλο του τόσο σαν δημοσιογράφος όσο και πολιτικός μίλησε μέσα από την εκπομπή One Talk ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Για τον ρόλο του τόσο σαν δημοσιογράφος όσο και πολιτικός μίλησε μέσα από την εκπομπή One Talk ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο κ. Μπογδάνος αναφέρθηκε στους δημοσιογράφους οι οποίοι τάσσονται υπέρ πολιτικών κομμάτων, λέγοντας πως είναι κάτι που δεν τον ενοχλεί, ωστόσο όταν γίνεται στην ΕΡΤ είναι κάτι που τον πειράζει, διότι η κρατική τηλεόραση είναι ένας φορέας που πληρώνουμε όλοι μας. Στο πλαίσιο αυτό υπογράμμισε πως «ονειρεύομαι μια ανοιχτή ΕΡΤ και αντικειμενική» και συμπλήρωσε ότι «δεν θέλουμε μια ΕΡΤ που θα έρθει η ΝΔ αντικαταστήσει αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι είχαν αντικαταστήσει αυτούς της ΝΔ, που είχαν αντικαταστήσει αυτούς του ΠΑΣΟΚ και πάει λέγοντας».

Συμπερασματικά είπε πως «το στοίχημα της Νέας Δημοκρατίας είναι να μας κάνει καλύτερους και να μην επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος». Κληθείς να απαντήσει πού τοποθετεί τον εαυτό του πολιτικά απάντησε πως αυτοπροσδιορίζεται «συντηρητικός φιλελεύθερος». «Από τον συντηρητισμό κρατάω την αγάπη για την πατρίδα, την ορθοδοξία και την βαθιά πίστη στον ελληνικό πολιτισμό. Από τον φιλελευθερισμό κρατάω τις ακατάβλητες δυνάμεις του ανθρώπου όταν βγάλει από πάνω του έναν ζυγό, όπως αυτός του κράτους» εξήγησε. Στη συνέχεια χαρακτήρισε μικρό το κράτος, όμως την ίδια στιγμή και αναποτελεσματικό, ενώ συμπλήρωσε πως είναι υπέρ ενός μικρού και αυστηρού κράτους.

Επίσης, ο κ. Μπογδάνος δήλωσε υπέρ του συμφώνου συμβίωσης των ομοφυλόφιλων, αναρωτώμενος «ποιος είμαι εγώ να επιτρέψω ή να μην επιτρέψω στους συμπολίτες μου να συζούν σε στάτους ομοφυλόφιλων ζευγαριών». Μάλιστα, κατέστησε σαφές πως αυτό δεν είναι κάτι που έρχεται κόντρα στο να είναι χριστιανός ορθόδοξος. Ωστόσο, διατύπωσε επιφυλάξεις για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Αναφορικά με το σύνθημα του «Λευτεριά στην Α’ Αθήνας» είπε πως τρολάρει, αφού άμα ήταν πραγματικό θα έλεγε «ελευθερία» αντί για «λευτεριά» και «Α’ Αθηνών» αντί για «Α’ Αθήνας». «Θα υπερασπιστώ μέχρις εσχάτως το δικαίωμά μου να τρολάρω» είπε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει «χρειάζεται και κάποιος που να έχει αριστοφανικό ρόλο στην πολιτική». Σε ερώτηση για τα Εξάρχεια απάντησε πως δεν υπάρχει περίπτωση να πραγματοποιήσει ομιλία εκεί παρά τα όσα του λένε πως αν θέλει να εκλεγεί σίγουρα πρέπει να πάει με μια κάμερα εκεί και να βιντεοσκοπήσει μια πιθανή ένταση, την οποία θα παίξουν μετά όλα τα ΜΜΕ.

Ο κ. Μπογδάνος μίλησε και για το «τανκ» που του καταλογίζουν στην ΕΡΤ, λέγοντας ότι, αφενός δεν μιλήσει ποτέ για κάτι τέτοιο και αφετέρου, έχει ζητήσει συγγνώμη ακόμα και για το γεγονός ότι έδωσε την αφορμή να συνδεθεί το όνομά του με κάτι σαν αυτό, όμως κανείς δεν ασχολήθηκε. «Ακόμα και σήμερα, οι Πολάκηδες μιλάνε για εμένα με αυτή τη λέξη» συνέχισε «τι θέλετε να με σταυρώσετε;» κατέληξε. Όσον αφορά τη Μάγδα Φύσσα, διευκρίνισε πως με τον όρο τραμπούκος εννοούσε τον Ρουπακιά, αλλά και ότι «την είχαν αφήσει απροστάτευτη στο δικαστήριο για να κάνουν σόου». «Αν ο Τσίπρας ήθελε να κάνει κάτι θα φρόντιζε να τελειώσει η δίκη» ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, «η κυβέρνηση παρεμβαίνει στη δίκη πέντε χρόνια τώρα για να μην τελειώσει, γιατί άμα τελειώσει θα χάσει τους συμμάχους της μέσα στη Βουλή». «Μαζί έριξαν την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, οι ΧΑτες ήταν αρωγοί των ΣΥΡΙΖαίων στο «όχι» του δημοψηφίσματος» ολοκλήρωσε.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024