Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Λάτσιος: Ξέσπασε στο Instagram

Γιάννης Λάτσιος: Ξέσπασε στο Instagram

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Λάτσιος, φαίνεται πως έχει ενοχληθεί αρκετά, διαβάζοντας δημοσιεύματα, τα οποία τον θέλουν να περνά κάποια περιπέτεια με την υγεία του

Ο Γιάννης Λάτσιος μέσω instagram διέψευσε τις φήμες περί κλονισμένης υγείας του.

Παράλληλα, με τον δικό του τρόπο, τονίζει ότι όλα αυτά που γράφτηκαν για εκείνον προέρχονται από «την άκρατη συχνά ανάγκη από κάποιους στο χώρο των Μέσων, να κατασκευάζουν ειδήσεις», την οποία εδώ και χρόνια την έχει ναι μεν αποδεχτεί, αλλά…

«Κατανοώ και έχω αποδεχτεί δεκαετίες τώρα, την άκρατη συχνά ανάγκη από κάποιους στο χώρο των Μέσων, να κατασκευάζουν ειδήσεις σε μία απέλπιδα προσπάθεια να παραμένουν σχετικοί, μυημένοι, ορατοί και «ενημερωμένοι». Θεωρούσα πάντα, ότι ακόμη και αυτή η διαδικασία υπόκειται σε κάποιους κανόνες ηθικής, αγωγής και σε όρια επιπολαιότητας και κακεντρέχειας. Λυπάμαι που σήμερα διαψεύδομαι με την όψιμη «είδηση» που αναφέρεται στην κλονισμένη υγεία μου. Ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σας. Είμαι απόλυτα υγιής.», έγραψε χαρακτηριστικά.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram «λυπάμαι που σήμερα διαψεύδομαι με την όψιμη «είδηση» που ανεφέρεται στην κλονισμένη υγεία μου.

View this post on Instagram

Κατανοώ και έχω αποδεχτεί δεκαετίες τώρα, την άκρατη συχνά ανάγκη από κάποιους στο χώρο των Μέσων, να κατασκευάζουν ειδήσεις σε μία απέλπιδα προσπάθεια να παρεμένουν σχετικοί, μυημένοι, ορατοί και «ενημερωμένοι». Θεωρούσα πάντα, ότι ακόμη και αυτή η διαδικασία υπόκειται σε κάποιους κανόνες ηθικής, αγωγής και σε όρια επιπολαιότητας και κακεντρέχειας. Λυπάμαι που σήμερα διαψεύδομαι με την όψιμη «είδηση» που ανεφέρεται στην κλονισμένη υγεία μου. Ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σας. Είμαι απόλυτα υγιής.

A post shared by Giannis Latsios (@giannislatsios) on

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024