Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έγκλημα στην Καλαμαριά: Σήμερα απολογείται ο ψυκτικός- δολοφόνος

Έγκλημα στην Καλαμαριά: Σήμερα απολογείται ο ψυκτικός- δολοφόνος

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο νεαρός ψυκτικός που σκότωσε με σφυρί μία 63χρονη γυναίκα στην Καλαμαριά.

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο νεαρός ψυκτικός που σκότωσε με σφυρί μία 63χρονη γυναίκα στην Καλαμαριά, όταν εκείνη τον κάλεσε για να κάνει  συντήρηση στο κλιματιστικό του σπιτιού της.

Ο ψυκτικός είχε οδηγηθεί στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, η οποία του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και στην συνέχεια  τον παρέπεμψε στην Δ΄τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

«Είμαι συντετριμμένος»

Στο κρατητήριο ο 31χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος, ενώ φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως καταλαβαίνει σταδιακά το μέγεθος του σφάλματός του.

«Είμαι συντετριμμένος. Κατανοώ σταδιακά το μέγεθος του σφάλματος. Αντέδρασα υπερβολικά σε μία κακιά στιγμή και αφαίρεσα παράλογα μία ζωή καταστρέφοντας σε λίγα δευτερόλεπτα και τη δική μου ζωή», φέρεται να δήλωσε από τα κρατητήρια ο 31χρονος ψυκτικός, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

Δεν μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω, θα κάνω όμως ότι μπορώ να απαλύνω τον πόνο που προκάλεσα στους οικείους του θύματος αλλά και στα δικά μου αγαπημένα πρόσωπα», συνέχισε.

Το χρονικό του εγκλήματος στην Καλαμαριά

Οπως προαναφέρθηκε ο 31χρονος είχε πάει στο σπίτι της 63χρονης στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης προκειμένου να επιδιορθώσει μια βλάβη στο κλιματιστικό.

Ξαφνικά, ξέσπασε μεγάλος καβγάς πιθανότατα επειδή η 63χρονη ζήτησε από τον δράστης της εγκληματικής ενέργειας ένα ακόμα μερεμέτι.

Τότε εκείνος αντέδρασε χτυπώντας με ένα σφυρί στο κεφάλι.

Σημειώνεται, ότι την άτυχη γυναίκα βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος η κόρη της, ενώ συγκλονιστικό είναι το στοιχείο ότι ο 31χρονος, αφού δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα, έπλυνε τα χέρια του και συνέχισε κανονικά την εργασία του, πηγαίνοντας στα υπόλοιπα προγραμματισμένα ραντεβού του!

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024