Με σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων ένα αγοράκι τριών ετών. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το παιδί τραυματίστηκε όταν έπεσε πάνω του βραστό νερό.
Η μητέρα του, με καταγωγή από την Βουλγαρία, ζει στον Ασπρόπυργο. Καθώς έπρεπε να πάει στη δουλειά της άφησε το παιδί στο σπίτι μιας φίλης της. Κάποια στιγμή το παιδί ξέφυγε από την προσοχή της γυναίκας, και πήγε προς την κουζίνα, όπου σε ένα μάτι η γυναίκα έβραζε νερό. Το παιδί άπλωσε το χέρι του και αναποδογύρισε την κατσαρόλα ρίχνοντας όλο το καυτό νερό πάνω του.
Οι δύο γυναίκες, η μητέρα και η επιβλέπουσα φίλη της απολογήθηκαν στον εισαγγελέα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).