Το «αστρονομικό» ποσό που ξόδεψε ο Σέρχιο Ράμος για τον γάμο του
Ο Σέρχιο Ράμος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Πιλάρ Ρούμπιο, με το ποσό που ξόδεψε για το γάμο να προκαλεί... ζάλη
Ο Σέρχιο Ράμος αποφάσισε να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Πιλάρ Ρούμπιο, πραγματοποιώντας την τελετή υπό το βλέμμα πολλών συμπαικτών και φίλων του, από την Ρεάλ Μαδρίτης και την Εθνική Ισπανίας.
Μετά τον γάμο ακολούθησε πάρτι στο οποίο όλοι διασκέδασαν υπό τους ήχους του δημοφιλούς ροκ συγκροτήματος AC/DC, ενώ το φαγητό επιμελήθηκε ο γνωστός ισπανός σεφ Ντάνι Γκαρθία ο οποίος εντυπωσίασε με τις γεύσεις του τους καλεσμένους.
Σύμφωνα με την εκπομπή ισπανική «Sabado Deluxe του Telecinco», έγινε γνωστό πως ο γάμος του Σέρχιο Ράμος πρέπει να κόστισε συνολικά πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, φαίνεται πως για κάθε καλεσμένο αντιστοιχούσαν περίπου 350 ευρώ για φαγητό του, κάτι που σημαίνει πως ξόδεψε περίπου ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ.
- ΤτΕ: Άνοδος στις ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Δεκέμβριο του 2025
- Πώς θα παραμείνουν ασφαλιστικά «καλυμμένοι» οι αγρότες [πίνακας]
- Πούτιν: Οι εχθροί της Ρωσίας γνωρίζουν πώς θα καταλήξει η κατάσταση αν χρησιμοποιήσουν πυρηνικά εναντίον μας
- Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και Σύνδεσμος Δήμων συνεργάζονται για την προστασία του Υμηττού
- Μπαρτζώκας: «Ψυχολογικά δεν είμαστε στα καλύτερα μας» – Τι είπε για Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ
- ΑΔΕΔΥ: Καλεί στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο εν όψει της απόφασης για τη Χρυσή Αυγή – Στάση εργασίας στις 27/2

