Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έγκλημα στου Γουδή: «Με νευρίασε και την σκότωσα» λέει η 68χρονη μητροκτόνος

Έγκλημα στου Γουδή: «Με νευρίασε και την σκότωσα» λέει η 68χρονη μητροκτόνος

Η 68χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι είχε κουραστεί να φροντίζει τη μητέρα της και ότι ήθελε να απαλλάξει την 92χρονη από την ταλαιπωρία που βίωνε.

Η 68χρονη κόρη του θύματος είναι η δράστης της δολοφονίας της 92χρονης γυναίκας, το πτώμα της οποίας βρέθηκε από διερχόμενους χθες το απόγευμα σε πεζοδρόμιο στου Γουδή. Η 68χρονη φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη της στην αστυνομία.

Η ηλικιωμένη γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και τη φρόντιζε η κόρη της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 92χρονη άφησε την τελευταία της πνοή έπειτα από ξυλοδαρμό και ασφυξία που της προκάλεσε η κόρη της, κλείνοντας τη μύτη και το στόμα της ηλικιωμένης.  Η 68χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι η ηλικιωμένη αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας και ήταν σχεδόν κατάκοιτη. Τους είπε ότι είχε κουραστεί να φροντίζει τη μητέρα της και ότι ήθελε να απαλλάξει την 92χρονη από την ταλαιπωρία που βίωνε. Όπως ανέφερε στην κατάθεσή της «χθες με νευρίασε πολύ για αυτό τη χτύπησα, μετά την τύλιξα σε κουβέρτα και την άφησα στο δρόμο».

Κατά τον ιατροδικαστή η σορός της ηλικιωμένης φέρει σοβαρές κακώσεις, ενώ ο ίδιος κάνει λόγο  ασφυκτικό θάνατο. Πάντως την ερχόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν την ακριβή αιτία του θανάτου της.

Η σορός της ηλικιωμένης βρέθηκε χθες στην οδό Σινώπης στο Γουδή. Το πτώμα ήταν τυλιγμένο με κουβέρτα και δεμένο με σκοινί, ενώ τα πόδια ήταν δεμένα με πλαστική σακούλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε αυτόπτης μάρτυρας που είδε τουλάχιστον ένα άτομο να αφήνει το πτώμα στο πεζοδρόμιο της οδού Σινώπης 49.

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024