Η 68χρονη κόρη του θύματος είναι η δράστης της δολοφονίας της 92χρονης γυναίκας, το πτώμα της οποίας βρέθηκε από διερχόμενους χθες το απόγευμα σε πεζοδρόμιο στου Γουδή. Η 68χρονη φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη της στην αστυνομία.

Η ηλικιωμένη γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και τη φρόντιζε η κόρη της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 92χρονη άφησε την τελευταία της πνοή έπειτα από ξυλοδαρμό και ασφυξία που της προκάλεσε η κόρη της, κλείνοντας τη μύτη και το στόμα της ηλικιωμένης.  Η 68χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι η ηλικιωμένη αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας και ήταν σχεδόν κατάκοιτη. Τους είπε ότι είχε κουραστεί να φροντίζει τη μητέρα της και ότι ήθελε να απαλλάξει την 92χρονη από την ταλαιπωρία που βίωνε. Όπως ανέφερε στην κατάθεσή της «χθες με νευρίασε πολύ για αυτό τη χτύπησα, μετά την τύλιξα σε κουβέρτα και την άφησα στο δρόμο».

Κατά τον ιατροδικαστή η σορός της ηλικιωμένης φέρει σοβαρές κακώσεις, ενώ ο ίδιος κάνει λόγο  ασφυκτικό θάνατο. Πάντως την ερχόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν την ακριβή αιτία του θανάτου της.

Η σορός της ηλικιωμένης βρέθηκε χθες στην οδό Σινώπης στο Γουδή. Το πτώμα ήταν τυλιγμένο με κουβέρτα και δεμένο με σκοινί, ενώ τα πόδια ήταν δεμένα με πλαστική σακούλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε αυτόπτης μάρτυρας που είδε τουλάχιστον ένα άτομο να αφήνει το πτώμα στο πεζοδρόμιο της οδού Σινώπης 49.