Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βραζιλία – Βολιβία 3-0

Βραζιλία – Βολιβία 3-0

Με ηγέτη τον Φελίπε Κουτίνιο, η Βραζιλία ξεκίνησε με το δεξί το ματς που άνοιξε την αυλαία του Copa America επικρατώντας με 3-0 της Βολιβίας

Τι και αν υπήρχε το άγχος της πρεμιέρας; Τι και αν έλειπε ο Νεϊμάρ; Η Βραζιλία που αν μη τι άλλο έχει παίκτες για να πάρουν στις πλάτες τους την ομάδα, ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο φετινό Copa America και κύριος υπεύθυνος ήταν ο Κουτίνιο.

Μπορεί το πρώτο ημίχρονο να τελείωσε με την Βολιβία να κρατάει το 0-0, αλλά το γκολ έδειχνε να είναι θέμα χρόνου. Οι Καριόκας ήδη από το πρώτο μέρος έδειξαν τις προθέσεις τους αλλά οι Φιρμίνο (5’), Κουτίνιο (7’) και Τιάγκο Σίλβα (11’) δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Στο δεύτερο μέρος όμως ο αστέρας της Μπαρτσελόνα έδειξε να… ανασαίνει και πάλι ποδοσφαιρικά φορώντας τα χρώματα της πατρίδας του. Στο 50’ μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που υποδείχθηκε μέσω VAR στο χέρι του Χουσίνο στο 46’, ενώ μόλις στο 53’ το σκορ ήταν ήδη στο 2-0 με τον Κουτίνιο να πετυχαίνει και αυτό το γκολ μετά από ασίστ του Φιρμίνο.

Οι παίκτες της Βολιβίας ήταν απλώς… θεατές στο ματς, με τον Έβερτον με ένα σουτ δυναμίτη στο 85’ να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

https://youtu.be/9Ti98wtXoYM?t=1

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024