Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Serial killer Κύπρος: Ανανεώθηκε η κράτηση του 35χρονου

Serial killer Κύπρος: Ανανεώθηκε η κράτηση του 35χρονου

Ο 35χρονος δεν έφερε ένσταση στην προσωποκράτησή του και απάντησε αρνητικά όταν ρωτήθηκε αν έχει οτιδήποτε άλλο να ρωτήσει ή να αναφέρει στο Δικαστήριο.

Την περαιτέρω κράτηση του 35χρονου υπόπτου για τη δολοφονία 5 γυναικών και 2 παιδιών για επιπλέον 8 ημέρες, αποφάσισε το Επαρχιακό Δικαστήριο. Την ίδια ώρα η έρευνα για τις κατά συρροή δολοφονίες συνεχίζονται.

Ήταν το 8ο αίτημα προσωποκράτησης που ενέκρινε το Δικαστήριο για τον ύποπτο, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 17 Απριλίου. Ο 35χρονος δεν έφερε ένσταση στην προσωποκράτησή του και απάντησε αρνητικά όταν ρωτήθηκε αν έχει οτιδήποτε άλλο να ρωτήσει ή να αναφέρει στο Δικαστήριο.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής των ανακριτών, υπαστυνόμος Ιωάννης Γιωρκάτζης, ταυτοποιήθηκαν οι έξι από τις επτά σορούς των θυμάτων, ενώ αναμένεται η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του έβδομου θύματος που ανασύρθηκε από τη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο.

Την Πέμπτη, η Λίβια Φιορεντίνα Μπουνέα από τη Ρουμανία και η κόρη της Ελένα Ναταλία, θύματα και οι δυο του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου, κηδεύτηκαν σε κλίμα οδύνης στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο χωριό Αρεδιού στην Κύπρο. Ο πατέρας και άλλοι συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου είπαν το τελευταίο αντίο στην Λίβια και στην Ελένα.

Με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου τα έξοδα της κηδείας καλύφθηκαν από το κράτος.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024