Η Σαουδική Αραβία συμφωνεί με τις ΗΠΑ ότι το Ιράν βρισκόταν πίσω από τις επιθέσεις εναντίον δύο δεξαμενοπλοίων στον Κόλπο του Ομάν, δήλωσε ο σαουδάραβας υφυπουργός Εξωτερικών Αντελ αλ Τζουμπέιρ.
«Δεν έχουμε λόγο να διαφωνήσουμε»
«Δεν έχουμε κανένα λόγο να διαφωνήσουμε με τον υπουργό Εξωτερικών» των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο, δήλωσε ο Τζουμπέιρ στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
«Το Ιράν έχει ιστορικό τέτοιων ενεργειών», πρόσθεσε.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.