Κόλπος του Ομάν : Αντιτορπιλικό των ΗΠΑ στην περιοχή των επιθέσεων
Αντιτορπιλικό των ΗΠΑ διατάχθηκε να πλεύσει προς το σημείο όπου διαπράχθηκε η επίθεση εναντίον των δύο δεξαμενοπλοίων στον Κόλπο του Ομάν.
Οι ΗΠΑ δεν επιδιώκουν να εμπλακούν σε νέα ένοπλη σύρραξη στη Μέση Ανατολή, αλλά θα υπερασπίσουν τα συμφέροντά τους, συμπεριλαμβανομένης της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, διεμήνυσαν οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις.
«Καμία ανοχή»
Ταυτόχρονα, γνωστοποίησαν ότι διατάχθηκε αντιτορπιλικό να πλεύσει προς το σημείο όπου διαπράχθηκε επίθεση εναντίον δύο δεξαμενοπλοίων στον Κόλπο του Ομάν.
Το μικτό διοικητήριο που είναι αρμόδιο για την περιοχή της Μέσης Ανατολής (USCENTCOM) ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι το αντιτορπιλικό USS Mason ήδη πλέει προς το σημείο όπου διαπράχθηκαν οι επιθέσεις στον Κόλπο του Ομάν.
Ηδη, το αντιτορπιλικό USS Bainbridge βρίσκεται σε στενή επαφή με το δεξαμενόπλοιο M/V Kokuka Courageous, που έχει υποστεί ζημιά, και δεν πρόκειται να ανεχθεί καμία απόπειρα επέμβασης, προστίθεται στην ανακοίνωση.
Πηγή: ΑΠΕ
- Χανιά: Θλίψη για τον θάνατο του Κωνσταντάκη Κανάκη, αθλητή μπάσκετ με αμαξίδιο
- Κόντης: «Δεν έχουμε την εικόνα που θέλουμε, χρειαζόμαστε πολλή δουλειά»
- Ο Έιντριεν Μπρόντι είναι σίγουρος ότι η τεχνητή νοημοσύνη «δεν θα μπορέσει ποτέ να αντικαταστήσει τα συναισθήματα»
- Πόσο χρυσό κατέχουν οι δέκα χώρες με το μεγαλύτερο απόθεμα – Η θέση της Ελλάδας
- Πού κυμαίνονται οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα – Η σύγκριση με Ευρώπη
- Προδημοσίευση του βιβλίου του Σαρκοζί: «Προσευχήθηκα να μπορέσω να σηκώσω τον σταυρό μου»





