The Guardian : Συμμαχούν οι αντίπαλοι για να νικήσουν τον Τζόνσον
Ορισμένοι από τους διεκδικητές της αρχηγίας των Συντηρητικών συζητούν το ενδεχόμενο να συμμαχήσουν για να αντιμετωπίσουν τον Μπόρις Τζόνσον, σύμφωνα με τον Guardian.
Ορισμένοι από τους διεκδικητές της αρχηγίας των Συντηρητικών, του κυβερνώντος κόμματος στο Ηνωμένο Βασίλειο, συζητούν το ενδεχόμενο να συμμαχήσουν για να αντιμετωπίσουν τον Μπόρις Τζόνσον, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας The Guardian την Πέμπτη.
Προηγείται μακράν
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας προηγείται μακράν στην κούρσα για τη διαδοχή της επικεφαλής της αρχηγού των Τόρις και πρωθυπουργού της Βρετανίας, Τερέζα Μέι.
Κατά το δημοσίευμα, συνεργάτες του υπουργού Υγείας Ματ Χάνκοκ συζητούν το σενάριο με τους ανθρώπους δύο ακόμη υπουργών, του Μάικλ Γκόουβ και του Σάτζιντ Τζαβίντ, και η απόφαση για τη «συνένωσή» τους – τη συμμαχία εναντίον του Μπόρις Τζόνσον – αναμένεται να ληφθεί πολύ σύντομα.
Πηγή: ΑΠΕ
- Οδηγός: Τα 10+4 «κλειδιά» για ανακαίνιση χωρίς εκπλήξεις
- Συνταγή: Καλοκαιρινό μπριάμ
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Η διαφωνία ανάμεσα σε ΥΠΑΑΤ και ΥΠΕΝ για την επιλογή του ΧΥΤΑ και τα πολλά προβλήματα στον χώρο
- Χειρότερες οι υπηρεσίες υγείας όταν οι νοσηλευτές έχουν burnout
- Πολυνομοσχέδιο: Μέτρα για στεγαστικό και νοικοκυριά, αναδρομικές αυξήσεις σε συντάξεις
- Πανελλαδικές ΕΠΑΛ: Συνέχεια με μαθήματα ειδικότητας σήμερα
- Τα superfoods του καλοκαιριού
- Οδήγηση: Χτυπάει «κόκκινο» η επιθετική συμπεριφορά στους δρόμους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442