Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σύμπραξη Φέντερερ και Ναδάλ για την Team Europe

Σύμπραξη Φέντερερ και Ναδάλ για την Team Europe

Οι αστέρες του τένις Φέντερερ, Ναδάλ μαζί με τους Τιεμ, Ζβέρεφ και Φονίνι θα συμμαχήσουν και θα δημιουργήσουν την Team Europe στο ερχόμενο Laver Cup

Ρότζερ Φέντερερ, Ράφαελ Ναδάλ, Ντομινίκ Τιεμ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Φάμπιο Φονίνι θα είναι οι πέντε τενίστες που θα εκπροσωπήσουν την team Europe στο Laver Cup, που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου (20-22/9) στην Γενεύη.

Οι πέντε τενίστες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα προσπαθήσουν να βγουν νικητές στη μάχη… γιγάντων με την Team World του Τζον Μακενρό. Αρχηγός για την ομάδα της Ευρώπης θα είναι για μία ακόμα χρονιά ο Μπιορν Μποργκ.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Φονίνι θα συμμετάσχει στο συγκεκριμένο τουρνουά, το οποίο θα γίνει για 3η σερί χρονιά μετά απ’ αυτά της Πράγας (2017) και του Σικάγου (2018). Η Team Europe μάλιστα έχει κερδίσει και τα δυο προηγούμενα τρόπαια.

Ο Μποργκ μιλώντας για την Team Europe, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχουμε πίσω στην ομάδα τον Dom (Thiem). Ήταν εκπληκτικός παίκτης για μας στην Πράγα και τον είδα πρόσφατα στον τελικό του Roland Garros. O Sascha (Zverev) δεν είναι μόνο ένας ανερχόμενος αστέρας για το άθλημα, αλλά και ένας εκπληκτικός παίκτης γενικά που λατρεύει τον ανταγωνισμό. Ο Fabio είναι γνωστός για το πάθος του και κάνει μια φοβερή σεζόν, αναμφίβολα είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024