Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μετά τα ασπρόμαυρα ο Κάνιας ετοιμάζεται για τα ερυθρόλευκα

Μετά τα ασπρόμαυρα ο Κάνιας ετοιμάζεται για τα ερυθρόλευκα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της telegraf.rs ο Χοσέ Κάνιας του πρωταθλητή ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ερυθρού Αστέρα και οι πληροφορίες τον θέλουν πολύ κοντά στο Μαρακανά του Βελιγραδίου

Οι Σέρβοι αναφέρουν ότι ο Ισπανός άσος του ΠΑΟΚ, είναι πρώτος στη λίστα του Ερυθρού Αστέρα και οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι σε εξέλιξη και διεξάγονται σε πολύ καλό κλίμα.

Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, θέλει να έχει διαθέσιμο τον παίκτη πριν ξεκινήσει η περίοδος προετοιμασίας και μέχρι την προσεχή Δευτέρα, το deal αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί, ώστε ο Κάνιας να μεταβεί στην Αυστρία όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ερυθρού!

Ο έμπειρος άσος, του οποίου το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ εξέπνευσε και δεν έχει απαντήσει ακόμη στον Δικέφαλο στην πρόταση που του έχει γίνει για επέκταση της συνεργασίας τους, αξιώνει για να μετακομίσει στο Βελιγράδι, ένα ποσό της τάξεως των 750.000 ευρώ, με τους Ερυθρόλευκους να στοχεύουν να κλείσουν τη συμφωνία για 500.000.

Ο Ερυθρός επιθυμούσε διακαώς έναν μέσο με καλή τεχνική που γνωρίζει πως να προωθείται ώστε να βοηθά και την επίθεση της ομάδας. Οι Σέρβοι σημειώνουν ότι ο Κάνιας έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, έχοντας θητεύσει σε Μπέτις, Σουόνσι, Εσπανιόλ και ότι πέρυσι με την ασπρόμαυρη φανέλα είχε συνολικά 27 συμμετοχές, σκοράροντας δύο τέρματα.

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024