Τα αρνητικά αποτελέσματα της Εθνικής ομάδας με Ιταλία και Αρμενία είχαν ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του στόχου πρόκρισης στο Euro 2020 και την κατρακύλα στη βαθμολογία της FIFA.
Πλέον, η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη βρίσκεται στην 52η θέση του ranking με 1403 βαθμούς, έχοντας πτώση εννιά θέσεων μέσα ένα μήνα.
Αυτή είναι η μεγαλύτερη κάθοδος ομάδας για τον τελευταίο μήνα.
Να σημειωθεί ότι είναι ιστορικό χαμηλό για την Εθνική η 52η θέση, καθώς είναι η χειρότερη των τελευταίων 18 χρόνων, από το 2001 δηλαδή και την 57η θέση.
Αναλυτικά η πρώτη δεκάδα:
🇧🇪La BÉLGICA de HAZARD, PRIMERA en la última ACTUALIZACIÓN del RÁNKING FIFA.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων ΜΜΕ για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο Νεϊμάρ μετά από σεξιστικό σχόλιο που έκανε κατά διαιτητή, στο τελευταίο ματς της Σάντος.