Οι Τορόντο Ράπτορς κατέκτησαν το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορία τους κερδίζοντας με 4-2 νίκες του Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Καναδών, Καουάι Λέοναρντ, μίλησε για τους στόχους που είχε όταν κατέφθασε στο Τορόντο.

Παραδέχτηκε μάλιστα πως οι Ράπτορς δεν ήταν από τις πρώτες του επιλογές, ενώ αποκάλυψε τι είπε στον Κάιλ Λάουρι λίγο μετά την περίφημη ανταλλαγή των Σπερς με τους Ράπτορς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καουάι Λέοναρντ:

«Όλοι γνωρίζουμε πως το Τορόντο δεν ήταν από τους αγαπημένους προορισμούς, αλλά από την πρώτη μου μέρα σκεφτόμουν μόνο το παρόν. Ήθελα να γράψω ιστορία εδώ στο Τορόντο και αυτό έκανα. Πιστεύω πως η φανέλα που φοράς δεν μετράει, γιατί και πάλι παίζεις μπάσκετ.

Η ομάδα είχε ήδη πάει στα πλάι-οφ πριν φτάσω εγώ εκεί. Ήξερα πως ήταν ταλαντούχα ομάδα. Έφτασα στο Τορόντο με τη σωστή νοοτροπία, τέτοια νοοτροπία είχαμε μπαίνοντας στο παρκέ για να κερδίσουμε τα παιχνίδια.

Μια μέρα μετά την ανταλλαγή μου (από τους Σπερς στους Ράπτορς) έστειλα μήνυμα στον Λάουρι καθώς ήξερα ότι ήταν θυμωμένος επειδή είχαν δώσει τον καλύτερο του φίλο (ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν), ωστόσο έπρεπε να κάνουμε τα πράγματα να δουλέψουν. Και τώρα, είμαστε εδώ που είμαστε…».

Γράψτε το σχόλιό σας