Μετά τη στέψη της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα «sportsrabbi.com» για την σπουδαία στιγμή της κατάκτησης του δεύτερου σερί πρωταθλήματος από την «ομάδα του λαού» και τόνισε ότι υπάρχει συγκεκριμένο project ώστε η ομάδα να φτάσει και πάλι στην ελίτ!
Ο Έλληνας προπονητής ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τη Μακάμπι, ένιωσα ευπρόσδεκτος και προνομιούχος ως προπονητής ενός οργανισμού από όπου έχουν περάσει πολλοί σπουδαίοι προπονητές στο παρελθόν. Όταν είσαι ξένος κόουτς, δεν είναι εύκολο να ενσωματωθείς σε ένα σύστημα όμως η διοίκηση της Μακάμπι μου έδωσε την ευκαιρία να ηγηθώ στο κλαμπ.
Είναι η αρχή ενός νέου project κι ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να χτίσουμε την ομάδα της επόμενης χρονιάς. Έχουμε ένα πλάνο ώστε να βελτιώσουμε και να την κρατήσουμε στην κορυφή».
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.