Δεν έχει τέλος ο ενθουσιασμός του ευρωβουλευτή Αλέξανδρου Γεωργούλη από τις πρώτες μέρες του στο ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.
Κάνοντας σαν μικρό παιδί, ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram όπου χοροπηδάει.
«Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο 2019. Η περίοδος προσαρμογής είναι ακόμη στην αρχή και οι πρώτες εντυπώσεις ευοίωνες!», σχολιάζει στη λεζάντα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που τις τελευταίες ημέρες είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media ανεβάζοντας βίντεο και φωτογραφίες από τις Βρυξέλλες.
https://www.instagram.com/p/ByqNGsnoUdY/
Βέβαια από τις φωτογραφίες του Αλέξη Γεωργούλη πιο πιθανόν είναι να νόμιζε κάποιος πως ο ηθοποιός κάνει διακοπές, παρά το ότι έχει πάει εκεί με ένα σκοπό… να μας εκπροσωπήσει στην Ευρωβουλή.
Σημειώνεται πως ο Ελληνας ευρωβουλευτής έχει γίνει δημοφιλής στο Instagram μετά την εκλογή του, καθώς πλέον τον ακολουθούν 156.000 άτομα.
Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Γεωργούλης συγκέντρωσε 120.330 σταυρούς, ξεπερνώντας πέντε πρώην υπουργούς, έναν βουλευτή, μία ευρωβουλευτή και τη Ραλλία Χρηστίδου για να εκλεγεί στην πέμπτη θέση από τους συνολικά έξι ευρωβουλευτές που στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Βρυξέλλες.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.