Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίτσκοσκι : Πρόθυμος να επαναδιαπραγματευθώ με τον Μητσοτάκη τη Συμφωνία των Πρεσπών

Μίτσκοσκι : Πρόθυμος να επαναδιαπραγματευθώ με τον Μητσοτάκη τη Συμφωνία των Πρεσπών

Πρόθυμος να επαναδιαπραγματευτεί τη Συμφωνία των Πρεσπών με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, δηλώνει ο ηγέτης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης VMRO-DPMNE της Βόρειας Μακεδονίας, Χρίστιαν Μίτσκοσκι.

Στην τηλεοπτική εκπομπή Top Tema ο πρόεδρος του κόμματος της αντιπολίτευσης VMRO-DPMNE, Χρίστιαν Μίτσκοσκι, δήλωσε την Τρίτη ότι εάν ο Μητσοτάκης ανοίξει το θέμα (της Συμφωνίας των Πρεσπών) θα καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι να επαναδιαπραγματευθούμε τη Συμφωνία.

«Οχι με τον τρόπο Ζάεφ – Ντιμιτρόφ»

Ωστόσο, η επαναδιαπραγμάτευση θα γίνει όχι με τον τρόπο που τη μονοπώλησε το δίδυμο Ζάεφ- Ντιμίτροφ, αλλά με μια πραγματικά σοβαρή ομάδα εμπειρογνωμόνων, οι οποίοι θα φέρουν μόνο μια προστιθέμενη αξία σε αυτόν τον λαό και αυτήν τη χώρα, σημειώνεται σε μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Μακεδονίας.

«Βλέπουμε ότι το αδελφό μας κόμμα στην Ελλάδα, η Νέα Δημοκρατία, η οποία επίσης αντιτίθεται στη Συμφωνία, πρόκειται, ενώ ο Ζάεφ θα είναι πρωθυπουργός, να σχηματίσει κυβέρνηση. Θα δούμε ποια βήματα θα κάνουν σχετικά με τη Συμφωνία» είπε ο ηγέτης του VMRO-DPMNE.

«Εαν μας πετάξουν το γάντι»

«Εάν μας πετάξουν το γάντι, θα δεχθούμε. Εχουμε την άποψη ότι αυτή η συμφωνία είναι επιβλαβής για τη “Δημοκρατία της Μακεδονίας”» είπε ο Μίτσκοσκι.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι από τις συνομιλίες που είχε στις Βρυξέλλες, οι έλληνες πολιτικοί δεν γνωρίζουν ποιο είναι το όφελός τους σε αυτή τη συμφωνία.

«Εχουμε μια σειρά από επιπλοκές στην εφαρμογή αυτής της συμφωνίας, βλέπουμε τι συμβαίνει και ο μεγάλος αριθμός των πολιτικών επισκέψεων είναι το αποτέλεσμα της επιδειξιομανίας της κυβέρνησής μας», κατέληξε ο Μίτσκοσκι.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024