Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στο Ρέντη ο Φορτούνης

Στο Ρέντη ο Φορτούνης

To10.gr αποκαλύπτει την παρουσία του Κώστα Φορτούνη στο Ρέντη το απόγευμα της Τετάρτης. Το τετ α τετ με Μαρτίνς και η αποθέωση για το γκολ-μαγεία με την Εθνική

Κώστας Φορτούνης. Το πρόσωπο των ημερών. Όχι μόνο λόγω της ανοιχτής συζήτησης με τον Ολυμπιακό, για την ανανέωση του συμβολαίου του. Αλλά και διότι η παρουσία του στο παιχνίδι της Εθνικής με την Αρμενία, προκάλεσε αποθεωτικά σχόλια ακόμη και από αντιπάλους των Πειραιωτών. Ενώ το μαγικό γκολ που πέτυχε, κάνει τον γύρο του κόσμου, ως το καλύτερο των προκριματικών του Euro 2020.

Ο κορυφαίος έλληνας ποδοσφαιριστής και μοναδική όαση στο έκτρωμα της Εθνικής, μία ημέρα μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας, έκανε την εμφάνισή του στον… φυσικό του χώρο. Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Στο ποδοσφαιρικό στρατηγείο του Ολυμπιακού, που αποτελεί και το δικό του «άντρο». Το δεύτερο σπίτι του. Το μέρος που έχει περάσει σχεδόν το 1/3 της ποδοσφαιρικής ζωής του. Και που είναι πιθανό να περάσει και το υπόλοιπο αυτής.

Αφήνοντας στην άκρη το θέμα του συμβολαίου, ωστόσο, έχει σημασία να μείνουμε σε αυτό της παρουσίας του «Φόρτου» στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού, το απόγευμα της Τρίτης. Όχι για να κάνει προπόνηση, βεβαίως, αλλά για να αφήσει τα (ποδοσφαιρικά) πράγματά του, μετά το τέλος της σχεδόν 20ήμερης τουρνέ με την Εθνική.

Την ώρα που βρέθηκε στο Ρέντη, ωστόσο, το προπονητήριο του Ολυμπιακού έσφυζε από ζωή. Καθώς η προετοιμασία μόλις ξεκίνησε. Και ο Φορτούνης, ως σωστός αρχηγός της ομάδας του, δεν μπορούσε παρά να κάνει αυτό που επιτάσσει η θέση του, αλλά η σχέση του με το προπονητικό επιτελείο και του συμπαίκτες του: Βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και χαιρέτησε άπαντες, ελάχιστα λεπτά πριν ξεκινήσει η απογευματινή προπόνηση.

Ο «Φόρτου» τα είπε για αρκετή ώρα με τον Πέδρο Μαρτίνς στο προπονητήριο, χωρίς φυσικά να γίνει γνωστό το περιεχόμενο της συζήτησής τους. Μάλιστα, οι δυο τους τα είχαν πει και πάλι πριν από λίγο καιρό, λίγες ημέρες πριν ο διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού ενσωματωθεί στις προπονήσεις τις Εθνικής, για τα καταστροφικά παιχνίδια με Τουρκία, Ιταλία, Αρμενία.

Πάντως, είναι σαφές ότι ο Φορτούνης είναι ίσως ο μοναδικός διασωθείς από τον ποδοσφαιρικό συρφετό που παρουσίασε η Ελλάδα του Αναστασιάδη κόντρα στους Αρμένιους. Μάλιστα, το ασύλληπτο γκολ που πέτυχε ο αρχηγός του Ολυμπιακού στο παιχνίδι της Τρίτης, αποτέλεσε λόγο… αποθέωσης στο Ρέντη. Κάτι απολύτως λογικό, βεβαίως, καθώς το σλάλομ ανάμεσα από 5 Αρμένιους και το… «μαραντονικό» γκολ που σημείωσε, είναι ένα από τα πλέον viral ποδοσφαιρικά video στον πλανήτη!

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Φορτούνης, όπως και υπόλοιποι διεθνείς του Ολυμπιακού (πλην Μεριά, Σισέ, Καμαρά) θα επιστρέψουν στο Ρέντη στις 21 Ιουνίου, για να κάνουν ιατρικά και εργομετρικά τεστ και εν συνεχεία να «πετάξουν» με την υπόλοιπη αποστολή για την Πολωνία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των Πειραιωτών.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024