Η αποθέωση των Αλβανών για Μπουλάρι και ο φόβος να μην γίνει… Ντουρμισάι
Ο προπονητής της Κ21 της Αλβανίας, Αλμπάν Μπούσι, αποθέωσε τον Εμιλιάνο Μπουλάρι και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας ότι ο 18χρονος άσος θα πρέπει να παίξει πάση θυσία για την Αλβανία και να μην εξελιχθεί σε νέο… Ντουρμισάι
Ο Εμιλιάνο Μπουλάρι έχει αρχίσει να γράφει τη δική του ιστορία με την εθνική ομάδα της Αλβανίας, με τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού να εξελίσσεται σε πρωταγωνιστή για την Κ21 της χώρας του.
Στο πρόσφατο παιχνίδι με την Τουρκία για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος K21, που έγινε στην Κωνσταντινούπολη, μπήκε ως αλλαγή στο 85’ και δέκα λεπτά αργότερα ισοφάρισε σε 2-2, χαρίζοντας έναν υπερπολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.