Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός - Κεμζούρα: «Κανόνες που δεν τηρούνται στην ελληνική διαιτησία»

Ολυμπιακός – Κεμζούρα: «Κανόνες που δεν τηρούνται στην ελληνική διαιτησία»

Ο βοηθός του Ντέιβιντ Μπλατ, Κεστούτις Κεμζούρα, μίλησε σε λιθουανικό μέσο για όσα έγιναν φέτος στον Ολυμπιακό και το ελληνικό πρωτάθλημα

Πρωτόγνωρα ήταν όσα έζησε ο Κεστούτις Κεμζούρα στον πρώτο του χρόνο στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ο βοηθός του Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε στο «krepsinis» για αυτήν την σεζόν και αναφέρθηκε σε όσα έγιναν φέτος στους Ερυθρόλευκους αλλά και την ελληνική διαιτησία.

Συγκεκριμένα ο Κεμζούρα μίλησε:

ια την εξέλιξη της σεζόν όταν αποφασίστηκε να μην παίξει ο Ολυμπιακός στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Κάναμε προπονήσεις και υπήρχε ελπίδα, αλλά ψυχολογικά ήταν δύσκολο. Φαντάζομαι και για τους παίκτες και για εμάς τους προπονητές. Νιώσαμε ότι ίσως γινόταν κάποια ανατροπή και πως ενδεχομένως θα παίζαμε. Δεν θα πω ψέμματα, η απογοήτευση είναι τεράστια, όταν προετοιμάζεσαι, είναι ώρα να παλέψεις για τίτλους, και τελικά δεν το κάνεις».

Για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και την αποχώρηση του Ολυμπιακού: «Kατά τη γνώμη μου, ξεκινήσαμε το παιχνίδι με λάθος τρόπο. Δεν παίξαμε όπως έπρεπε ένα τέτοιο ματς απέναντι σε εκείνον τον αντίπαλο. Όταν χάναμε με 15 πόντους διαφορά, πήγαμε στα αποδυτήρια και συζητήσαμε το πλάνο για να γυρίσουμε το ματς».

Για την διαιτησία στην Ελλάδα: «Όταν ακούω τις πληροφορίες που έχω μάθει, για να το πω ήπια, υπάρχουν πολλοί κανόνες οι οποίοι δεν ακολουθούνται».

Για την στάση των παικτών στα οικονομικά ζητήματα του Ολυμπιακού: «Ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης ως πιο έμπειροι δεν πανικοβλήθηκαν τόσο πολύ. Αντιθέτως ο Τουπάν αποχώρησε πριν το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε κάποιον μία προσωπική απόφαση. Ειλικρινά, δεν ήταν εύκολο να μιλήσουμε για το θέμα διότι μάθαμε πολύ αργά για την αποχώρησή του και την επόμενη ημέρα έπρεπε να παίξουμε».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024