Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε τα κιλά της στο Instagram

Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε τα κιλά της στο Instagram

Στην ερώτηση «Πόσα κιλά είσαι;», η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε χωρίς ενδοιασμούς...

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι γνωστή λάτρης των social media, καθώς σε καθημερινή βάση επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη «έπαιξε» λοιπόν το «Question Sticker» στο Instagram. Πρόκειται για μια επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες να θέτουν ερωτήσεις μέσω ενός αυτοκόλλητου.

Η Χριστίνα Μπόμπα συμμετείχε για μια ακόμα φορά στο… παιχνίδι αυτό και απάντησε δημόσια σε πολλές από τις ερωτήσεις που της έκαναν οι φίλοι της στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το βάρος της.

Στην ερώτηση «Πόσα κιλά είσαι;», η όμορφη Χριστίνα απάντησε χωρίς ενδοιασμούς: «60!», συνοδεύοντας  μάλιστα την απάντησή της αυτή με μια φωτογραφία που είχε βγάλει κατά τη διάρκεια προπόνησής της, στην οποία ποζάρει, εντυπωσιάζοντας με τις αναλογίες της.

View this post on Instagram

Ο διαγωνισμός έληξε με νικητρια την @vanessymlz Congrats 🎉 . 🎉 #ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ  Και κάπως έτσι ήρθε η ώρα για το πρώτο καλοκαιρινό #chrismpogiveaway , αυτό του Ιουνίου! ☀️ Και δε θα μπορούσε να είναι άλλο από τις πιο μαγικές καλοκαιρινές διακοπές στον πιο όμορφο προορισμό του κόσμου: ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ!!! 🏖 Και συγκεκριμένα στην μαγευτική Πάρο και το τέλειο ξενοδοχείο 5 αστέρων @poseidonofparos μέλος της @hotelbraingroup 🎊  Ένας υπερτυχερός/η 🍀 μαζί με ένα αγαπημένο του πρόσωπο θα κερδίσει αυτό το μοναδικό δώρο: . – 3 διανυκτερεύσεις στο  Poseidon of Paros Hotel & Spa –  Ακτοπλοϊκά από Αθήνα προς Πάρο με επιστροφή – Διαμονή σε Superior Double Sea View Room – Μεταφορά από το λιμάνι προς το ξενοδοχείο κατά την άφιξη και την αναχώρηση -Full board συμπεριλαμβανομένων ποτών (πρωινό, μεσημεριανό & βραδινό) -2  θεραπείες full body massage in the Hotel's SPA – Δωρεάν ξαπλώστρες στην πισίνα . Απίστευτο;;; Δες πως θα το κερδίσεις: ‼️ Κάνε comment και tag αυτόν/αυτήν  που θα πάρεις μαζί σου! (Αν δεν έχει insta δεν πειράζει, γραψε το όνομα του) Όσες φορές θες! Όσες περισσότερες φορές σχολιάσεις μάλιστα, τόσες περισσότερες οι πιθανότητες να κερδίσεις! Κάντε και ένα follow @chrismpo γιατί σας ετοιμάσαμε το τέλειο δωράκι ‼️ Good Luck!!! 🍀 #chrismpogiveaways #giveaway #JuneChrismpoGiveaway

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on

View this post on Instagram

Το μυστικό για το μέλλον μας είναι κρυμμένο μέσα στις καλές συνήθειες της καθημερινής μας ρουτίνας. Κάποιες δικές μου…; Έντονη τακτική άσκηση και έπειτα χρόνος για τον εαυτό μου. Σήμερα το πρόγραμμα είχε τρέξιμο και έπειτα χαλάρωση κάτω από τον ήλιο της Καραϊβικής. Συνδυασμός χαλάρωσης και ένταση, ακριβώς όπως συνδυάζει τα συστατικά του και το αγαπημένο μου @fuzeteagreece . Ποιες είναι οι δικές σου καλές καθημερινές συνήθειες και πώς τις συνδυάζεις μεταξύ τους; #fuzeteagreece #findyourfusion #refuzetochoose #afterworkout #goodhabits #metime #refreshingmoments

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on

View this post on Instagram

#Διαγωνισμός 👙 Summer is so close ☀️ … και μαζί με τα @prettymeswimwear αποφασίσαμε να σας κάνουμε ένα υπέροχο δωράκι 🎁 !!! 1 τυχερή και οι φίλες της θα κερδίσουν το τέλειο μαγιό της φωτογραφίας!!! Σύνολο δηλαδή 3 μαγιό για να βγαίνετε σετάκι στις παραλίες 🏖 Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό: 👉🏻 Follow @prettymeswimwear 👉🏻 Comment και tag τις δύο φίλες σου στις οποίες θα δώσεις τα έξτρα μαγιό Σημείωση: οσο περισσότερο σχολιάσεις εσύ και οι φίλες σου τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να κερδίσετε! #giveaways #giveaway

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on

Sports in

Ντάγκλας Λουίζ: «Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Ο Ντάγκλας Λουίζ μίλησε για την ήττα της Άστον Βίλα από την Μπράιτον, αλλά και για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024