Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Serial killer στην Κύπρο: Εντοπίστηκε η σορός της μικρής Σιέρα τυλιγμένη σε σεντόνι με δεμένο τσιμεντομπλόκ

Serial killer στην Κύπρο: Εντοπίστηκε η σορός της μικρής Σιέρα τυλιγμένη σε σεντόνι με δεμένο τσιμεντομπλόκ

Το άψυχο σώμα της 6χρονης εντοπίστηκε τυλιγμένο σε σεντόνι, με σχοινί και τσιμεντομπλόκ

Τέλος στη φρικιαστική αναζήτηση των θυμάτων του 35χρονου serial killer Νίκου Μεταξά μπήκε σήμερα, καθώς εντοπίστηκε και ανασύρθηκε η σορός της 6χρονης Σιέρα, κόρης της Μέρι Ρόουζ.

Κάτω από αντίξοες συνθήκες και υπό συνεχή βροχή, οι δύτες ιδιωτικής εταιρείας εντόπισαν το άψυχο σώμα του 6χρονου παιδιού.

Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί μαζί με τη μητέρα του τον Μάιο του 2018, με τη Μέρι Ρόουζ να εντοπίζεται στις 14 Απριλίου και να είναι το πρώτο θύμα του καθ΄ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Το πρωί, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sigmalive.com, ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος είχε μεταβεί εκ νέου στη Λίμνη για υποδείξεις. Κατά τη διάρκεια των υποδείξεων, υπέδειξε άλλο σημείο στο οποίο είχε πετάξει τη σορό του άτυχου παιδιού.

Οι έρευνες εστιάστηκαν σε αυτό το σημείο και υπό την καθοδήγηση του επικεφαλής των ερευνών ο δύτες καταδύθηκαν και εντόπισαν τη σορό του παιδιού.

Το άψυχο σώμα της 6χρονης εντοπίστηκε τυλιγμένο σε σεντόνι, με σχοινί και τσιμεντομπλόκ.

«Είμαι ικανοποιημένος και συγκινημένος» δήλωσε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, επιβεβαιώνοντας την ανεύρεση της σορού της μικρής Σιέρα.

Οι διαφορετικοί τρόποι δράσης του «Ορέστη»

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι έδρασε με τρεις διαφορετικούς τρόπους σε τέσσερα ανευρεθέντα θύματα. Συγκεκριμένα και -όπως έχει ήδη γίνει γνωστό και απ’ τους όρκους αστυνομικού στο δικαστήριο- ο 35χρονος «Ορέστης» φέρεται να έδεσε με πλαστικά μαύρα καλώδια τα δυο θύματα που είχε πετάξει στο φρεάτιο του Μιτσερού.

Επίσης, οι δυο γυναίκες είχαν εντοπιστεί γυμνές και τυλιγμένες σε σεντόνι. Απ’ αυτές τις δυο σορούς προκύπτουν τα εξής κοινά στοιχεία: Το δέσιμο χειροπόδαρα με τα καλώδια, το σεντόνι και τα ρούχα που δεν φορούσαν.

Σε ό,τι αφορά στη γυναίκα από το Νεπάλ, η σορός της οποίας εντοπίστηκε σε λάκκο στο πεδίο βολής Κάμπος του Μύλου στην Ορούντα, αυτή εντοπίστηκε γυμνή, χωρίς, όμως, καλώδια στα άκρα.

Τα 7 θύματα του Ορέστη

– Η Marry Rose εντοπίστηκε στο φρεάτιο του εγκαταλελειμμένου ορυχείου του Μιτσερού (έχει ταυτοποιηθεί) και η 6χρονη κόρη της Sierra (αγνοείται) ήταν τα πρώτα θύματα που ουσιαστικά ενεργοποίησαν τις αρχές που έφτασαν στα ίχνη του «Ορέστη».

– Arian Palanas Lozanο: Με το που εντοπίστηκε το δεύτερο πτώμα στο Μιτσερό ο 35χρονος σε θεληματική του κατάθεση είπε ότι την σκότωσε. Αναμένονται  τα αποτελεσμάτα DNA.

– Maricar Valdez Arquila. Η κοπέλα είχε δηλωθεί αγνοούμενη από τον Δεκέμβριο του 2017. Σήμερα στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν τεκμήρια όπως η φωτογραφία της προσωρινής άδειας παραμονής της που κατείχε ο 35χρονος. Μετά από αυτή την εξέλιξη Ο «Ορέστης» ομολόγησε  τον φόνο της.

– Μία κοπέλα με καταγωγή από το Νεπάλ ή την Ινδία της οποία το πτώμα εντοπίστηκε σήμερα σε πεδίο βολής στην Ορούντα, μετά από υπόδειξη του 35χρονου. Ο «Ορέστης» παραδέχθηκε ότι την σκότωσε το καλοκαίρι του 2018, χωρίς να προσδιορίσει ακριβώς το χρόνο.

– Μια μητέρα και η ανήλικη κόρης της από τη Ρουμανία. Από έλεγχο στην λίστα αγνοουμένων προσώπων οι αρχές υποθέτουν ότι πρόκειται για την Livia Florentina Bunea, που αγνοείται από τις 30 Σεπτεμβρίου 2016 με την ανήλικη κόρη της, Ελένα.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024