Ανυπόληπτοι και «σκιτζήδες» καταδίκασαν την Εθνική
Η ευθύνη για την κατάσταση που βιώνουμε ως ελληνικό ποδόσφαιρο και Εθνική Ομάδα, βαρύνει την ανυπόληπτη διοίκηση της ΕΠΟ και προσωπικά τον Βαγγέλη Γραμμένο. Έναν «σκιτζή», συνταξιούχο προπονητή έφεραν στον πάγκο της Εθνικής. Αυτόν που τους είπαν…
Εντάξει, θα θυμόμαστε την γκολάρα του Φορτούνη. Όλα τα άλλα θα τα ξεχάσουμε , τι να κάνουμε αλλά αυτό το μικρό αριστούργημα θα το θυμόμαστε για πολύ καιρό. Κρίμα που μπήκε σε ένα ακόμα αποκαρδιωτικό παιχνίδι της Εθνικής και μια ήττα που μας πέταξε έξω από την διεκδίκηση της πρόκρισης. Μιλάμε για μια καραμπινάτη και αναπάντεχη αποτυχία.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Το τροχαίο που προκάλεσε και οδήγησε στη σύλληψή του φαίνεται πως ταρακούνησε για τα καλά τον Τάιγκερ Γουντς, ο οποίος αποφάσισε να σταματήσει προσωρινά το γκολφ για να καταπολεμήσει τον εθισμό στο αλκοόλ και τα χάπια.
Ο Δημήτρης Ιτούδης στάθηκε στην κούραση που κατάφερε η Χάποελ να επιφέρει στον Παναθηναϊκό στο τέταρτο δεκάλεπτο από την άμυνά της κι έτσι να κερδίσει τους πράσινους.
Ο Πάολο Βαλέρι έκανε μάθημα στους διαιτητές για τα χέρια και πρόβαλε πέντε φάσεις από το πρωτάθλημα της Super League. Το μάθημα για στημένους αγώνες και τον τζόγο