Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στη Μεσσηνία υποψήφιος ο Αλέξης Χαρίτσης

Στη Μεσσηνία υποψήφιος ο Αλέξης Χαρίτσης

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μεσσηνία, θα κατέβει υποψήφιος βουλευτής στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μεσσηνία, θα κατέβει υποψήφιος βουλευτής στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

«Στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ο ελληνικός λαός καλείται να δώσει την ετυμηγορία του για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας. Τα τελευταία 4 χρόνια, ο ελληνικός λαός και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για να βγει η χώρα από τα μνημόνια, να επουλωθούν κοινωνικές πληγές και να τεθεί η Ελλάδα σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης για όλους» αναφέρει ο κ. Χαρίτσης, σημειώνοντας ότι νιώθει τιμή και υπερηφάνεια για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση, τόσο στο υπουργείο Ανάπτυξης, όσο και στο υπουργείο Εσωτερικών.

«Σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο προοδευτικός κόσμος της χώρας καλούμαστε να δώσουμε τη μάχη για την υπεράσπιση όσων έχουμε πετύχει, αλλά κυρίως για τη συνέχεια και διεύρυνση αυτής της προσπάθειας, ώστε όλοι και όλες να νιώσουν τη θετική αλλαγή στη ζωή τους. Σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση θα βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή, όπως έκανα όλα τα προηγούμενα χρόνια» πρόσθεσε ο κ. Χαρίτσης, τονίζοντας ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής του νομού Μεσσηνίας.

«Θα δώσω αυτή τη μάχη στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, δίπλα δίπλα με τους συμπολίτες μου, τους αριστερούς, προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες της Μεσσηνίας» κατέληξε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024