Αμετανόητη για το προπαγανδιστικό βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της στην ΕΡΤ, εμφανίστηκε η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου η οποία αντί να απολογηθεί επιτέθηκε σε ΜΜΕ που τόλμησαν να ασκήσουν κριτική.

Η κ. Ακριβοπούλου τοποθετήθηκε στην έναρξη της χθεσινοβραδινής εκπομπής της στην ΕΡΤ και χωρίς καμία διάθεση αυτοκριτικής, ανέφερε ότι μετά την προβολή του βίντεο αρχής της εκπομπής Δεύτερη Ματιά, όπως το χαρακτήρισε, «έγινε ο κακός χαμός στα φιλικά με προς τη ΝΔ ΜΜΕ».

Απευθυνόμενη προς τα Μέσα Ενημέρωσης που άσκησαν κριτική για το βίντεο, υποστήριξε ότι δεν έκαναν το ίδιο με συναδέλφους της ΕΡΤ που «είχαν το θάρρος και την παρρησία να καταφέρονται κατά του ΣΥΡΙΖΑ». Συμπλήρωσε δε, πως «καλά κάνουν που λένε τη γνώμη τους. Αυτό σημαίνει ελευθερία έκφρασης».

Το προπαγανδιστικό βίντεο

Υπενθυμίζεται πως η Κατερίνα Ακριβοπούλου πρόβαλε ένα απίστευτο βίντεο με στόχο να τρομοκρατήσει τους ψηφοφόρους ενάντια στη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ. Πρωταγωνιστής είναι ένας γάιδαρος (από την ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο πεισματάρης γάιδαρος»), ο οποίος υπό τον ήχο του τραγουδιού «Ο Έλληνας» του Σταμάτη Κραουνάκη και με την ερμηνεία της Άννας Παναγιωτοπούλου, έχει λυγίσει δήθεν από τις πολιτικές των κομμάτων προ του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον, ο δημιουργός του εν λόγω βίντεο ξεχνάει το τέταρτο μνημόνιο, τα capital controls και τη φορολογική αφαίμαξη της μεσαίας τάξης κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα.

Στο βίντεο διάρκειας 4.26¨ εμφανίζονται όλοι οι πολιτικοί αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για ένα μοντάζ από πρόσωπα, δηλώσεις και γεγονότα, τα οποία πολλές φορές ουδεμία σχέση έχουν το ένα με το άλλο, όπως για παράδειγμα ο χειροκροτούμενος δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος και η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη. Φυσικά, πρόκειται για δηλώσεις και στιγμιότυπα επιλεγμένα και απομονωμένα με τέτοιο τρόπο ώστε οι πρωταγωνιστές τους να εκτεθούν στα μάτια των τηλεθεατών.

Γράψτε το σχόλιό σας