Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση Novartis: Τι απαντά η Τουλουπάκη στις καταγγελίες Αγγελή

Υπόθεση Novartis: Τι απαντά η Τουλουπάκη στις καταγγελίες Αγγελή

Τη δική της εκδοχή για όσα συνέβησαν στο περίφημο ταξίδι στη Βιέννη τον περασμένο Δεκέμβριο στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση της Novartis δίνει η επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη

Τη δική της εκδοχή για όσα συνέβησαν στο περίφημο ταξίδι στη Βιέννη τον περασμένο Δεκέμβριο στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση της Novartis δίνει με την αναφορά της, που έχει κατατεθεί από το τέλος Ιανουαρίου 2019, η επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι στην περίφημη συνάντηση στη Βιέννη, οι Αμερικανοί εισαγγελείς φέρονται να είπαν στους Έλληνες συναδέλφους τους ότι υπάρχει στην διάθεσή τους αριθμός τραπεζικού λογαριασμού στην Ελβετία πολιτικού προσώπου που ελέγχεται για εμπλοκή στην υπόθεση της  Novartis.

Σύμφωνα πάντα με την αναφορά της της κ. Τουλουπάκη, οι Αμερικανοί φέρονται να ρώτησαν τους Έλληνες εάν ενδιαφέρονται για αυτόν τον λογαριασμό και ο κύριος Αγγελής φέρεται να απάντησε στους Αμερικανούς πως εάν έχουν στοιχεία να απευθυνθούν στην eurojust.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η κ. Τουλουπάκη αναφέρει πως ο πρώην επόπτης της παρενέβαινε στο έργο της αλλάζοντας τις δικές της παραγγελίες που έδινε στους επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης.

Στην ίδια αναφορά, η κ. Τουλουπάκη φέρεται επίσης να υποστηρίζει ότι ο κ. Αγγελής κατέσχεσε δύο φορές ηλεκτρονικά αρχεία τόσο για τη Novartis όσο και για άλλες υπό διερεύνηση υποθέσεις, αλλά και τα πρωτότυπα απόρρητα έγγραφα που είχαν αποστείλει στους εισαγγελείς οι Αμερικανοί συνάδελφοί τους.

Αυτά τα έγγραφα, σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, δεν έχουν επιστραφεί ακόμη και σήμερα από τον κ. Αγγελή στους εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024