Σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή: Τραυματίες ο γιος του εφοπλιστή Πατέρα και ο εγγονός του Εβερτ
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα παραλιακή με θύματα δύο 19χρονους.
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στην παραλιακή με τραυματίες τρεις 19χρονους.
Ενας από τους τραυματίες είναι ο γιος του εφοπλιστή, Νίκου Πατέρα, ενώ ο δεύτερος τραυματίας είναι ο εγγονός του Μιλτιάδη Εβέρτ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες , το ατύχημα σημειώθηκε στις 4:45 τα ξημερώματα, στην παραλιακή, στο ρεύμα προς Αθήνα, έξω από το νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο.
Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας από τους 3 τραυματίες βγήκε εκτός πορείας, χτύπησε στις μπάρες και αναποδογύρισε.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ο οδηγός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.
Ο εγγονός του Μιλτιάδη Εβερτ έχει τραυματιστεί ελαφρά και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, ενώ σοβαρά τραυματίας είναι ο γιος του Νίκου Πατέρα.
Πραγματοποιήθηκε #απεγκλωβισμός ενός τραυματισμένου ατόμου, από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, ύστερα από τροχαίο, επί της Λ.Ποσειδώνος στο Ελληνικό Αττικής. Επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 12, 2019
- Τα καλοκαιρινά χόρτα είναι το «φάρμακο» που δεν ξέραμε;
- Φωτιά στο Σισμανόγλειο – Εκκενώθηκαν προληπτικά δωμάτια
- Η άδεια ψυχικής υγείας γίνεται νέα πραγματικότητα στους χώρους εργασίας
- Αυτές οι 7 ευρωπαϊκές χώρες είναι μεταξύ των ασφαλέστερων στον κόσμο
- Βουλή: «Κουρελόχαρτο» ο Κανονισμός από τη ΝΔ – «Βαθύ σκοτάδι» στη διαλεύκανση του σκανδάλου των υποκλοπών
- Η επιστήμη ξέρει γιατί οι καλύτερες ιδέες μας έρχονται στο ντους
- Παχυσαρκία: Γιατί έμειναν στον αέρα οι 46.000 δικαιούχοι του προγράμματος
- Συνταξιοδότηση: Προς ιστορικό ρεκόρ οι αιτήσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442