Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπαλατσινού : Πώς γνώρισε τον Κικίλια

Μπαλατσινού : Πώς γνώρισε τον Κικίλια

Με το νυφικό της Τζένης Μπαλατσινού να είναι έτοιμο και τις προετοιμασίες για τον γάμο να εντείνονται, η μέλλουσα νύφη αποκαλύπτει το παρασκήνιο της γνωριμίας με τον Βασίλη Κικίλια.

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου 2 χρόνια και όπως έχουν δηλώσει και οι ίδιοι, η σχέση τους έχει περάσει από σαράντα κύματα αλλά τελικά είχε ευτυχισμένη κατάληξη, στα σκαλιά της εκκλησίας.

Με τα ιερά δεσμά του γάμου η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας θα ενωθούν ανήμερα του Αγίου Πνεύματος στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων και οι προετοιμασίες εντείνονται όλο και περισσότερο.

Το νυφικό της μέλλουσας νυφούλας είναι έτοιμο και η Τζένη Μπαλατσινού με ανάρτηση της στο Instagram έσπευσε να ευχαριστήσει την ομάδα που το δημιούργησε.

Η λαμπερή παρουσιάστρια εμφανίστηκε προσφάτως σε βραδινή εκπομπή και φανερά ευτυχισμένη για τις ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική της ζωή, μίλησε από καρδιάς για την τόσο όμορφη περίοδο που βιώνει.

Αποκάλυψε μάλιστα, άγνωστες λεπτομέρειες του ειδυλλίου της με τον γνωστό πολιτικό, όπως το παρασκήνιο της γνωριμίας και της μετέπειτα σχέσης τους, ενώ αναφέρθηκε, για πρώτη φορά και στο διάστημα που έμειναν χωριστά προκειμένου να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους.

Η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί και στους λόγους που τους έφεραν και πάλι κοντά αλλά και στα χαρακτηριστικά που την έκαναν να ερωτευτεί τον Βασίλη Κικίλια.

Δείτε το απόσπασμα:

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024