Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ : Εμπλέκουν τον Λουτσέσκου σε νέα σενάρια με Σαχτάρ

ΠΑΟΚ : Εμπλέκουν τον Λουτσέσκου σε νέα σενάρια με Σαχτάρ

Οι Ουκρανοί περιλαμβάνουν πάλι τον τεχνικό του ΠΑΟΚ Ράζβαν Λουτσέσκου στους πιθανούς διαδόχους του Φονσέκα στον πάγκο της ομάδας του Ντόνετσκ

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού μετά την αποχώρηση του Πάουλο Φονσέκα, ο οποίος μετακόμισε στη Ρόμα και έτσι το όνομα του Ράζβαν Λουτσέσκου κυκλοφόρησε σε νέα σενάρια για τους Ουκρανούς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ουκρανία, η Σαχτάρ έχει στην κορυφή της λίστας της τον Κίκε Σετιέν, που αποχώρησε στο τέλος της περασμένης σεζόν από την Μπέτις. Ψηλά στις προτιμήσεις βρίσκεται και ο πρώην τεχνικός της Ίντερ, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, ενώ στη λίστα περιλαμβάνεται και το όνομα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Για τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ (ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο έως το καλοκαίρι του 2020) οι Ουκρανοί γράφουν ότι: «Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει ανεβάσει τις μετοχές του και με δεδομένη την ιστορία του πατέρα του Μιρτσέα με το κλαμπ, έχει καλές προοπτικές».

Από την πλευρά του ο ίδιος ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει τονίσει κατ’ επανάληψη ότι έχει συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ και θέλει να παραμείνει στην ομάδα, υπογραμμίζοντας πάντα ότι αν υπάρξει κάποια πρόταση, ο πρώτος που θα το μάθει θα είναι ο Ιβάν Σαββίδης.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024