Η Σαχτάρ Ντόνετσκ βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού μετά την αποχώρηση του Πάουλο Φονσέκα, ο οποίος μετακόμισε στη Ρόμα και έτσι το όνομα του Ράζβαν Λουτσέσκου κυκλοφόρησε σε νέα σενάρια για τους Ουκρανούς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ουκρανία, η Σαχτάρ έχει στην κορυφή της λίστας της τον Κίκε Σετιέν, που αποχώρησε στο τέλος της περασμένης σεζόν από την Μπέτις. Ψηλά στις προτιμήσεις βρίσκεται και ο πρώην τεχνικός της Ίντερ, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, ενώ στη λίστα περιλαμβάνεται και το όνομα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Για τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ (ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο έως το καλοκαίρι του 2020) οι Ουκρανοί γράφουν ότι: «Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει ανεβάσει τις μετοχές του και με δεδομένη την ιστορία του πατέρα του Μιρτσέα με το κλαμπ, έχει καλές προοπτικές».

Από την πλευρά του ο ίδιος ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει τονίσει κατ’ επανάληψη ότι έχει συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ και θέλει να παραμείνει στην ομάδα, υπογραμμίζοντας πάντα ότι αν υπάρξει κάποια πρόταση, ο πρώτος που θα το μάθει θα είναι ο Ιβάν Σαββίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας