Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς αποχαιρέτησε τον Χίγκινς η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Πώς αποχαιρέτησε τον Χίγκινς η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επιβεβαίωσε ότι ο Κόρι Χίγκινς δεν θα συνεχίσει στην ομάδα ευχαριστώντας τον Αμερικανό γκαρντ για την προσφορά του

Παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι επίσημα αποτελεί ο Κόρι Χίγκινς, μετον Αμερικανό να ευχαριστεί τη ρώσικη ομάδα.

Λίγες ώρες αργότερα σε μια αντίστοιχη κίνηση προχώρησε και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επιβεβαιώνοντας ότι ο Χίγκινς δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, ενώ όπως είναι λογικό τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χίγκινς έπαιξε σε 239 ματς έχοντας 11,4 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ με 21,4 λεπτά κατά μέσο όρο.

Δείτε όσα ανέφεραν οι Ρώσοι:

«Σ’ ευχαριστούμε, Κόρι. Ο Χίγκινς αφήνει την ομάδα μας με τη λήξη του συμβολαίου του. Έπαιξε για τέσσερις σεζόν στην ΤΣΣΚΑ και έγινε ένας από τους ηγέτες της ομάδας κατακτώντας δύο φορές την Ευρωλίγκα και τέσσερις την VTB League», αναφέρει η ρωσική ομάδα.

«Ο Κόρι πήρε μια απόφαση που θεωρεί καλύτερη για την οικογένειά του. Με ενημέρωσε λίγο πριν τον τρίτο τελικό. Τον ευχαριστώ για τη συμβολή του στις επιτυχίες της ΤΣΣΚΑ», τόνισε ο πρόεδρος Αντρέι Βατούτιν.

«Δεν έχω λόγια να πω πώς αισθάνομαι για τον Κόρι. Είχα την τύχη να συνεργαστώ με έναν τέτοιο άνθρωπο, μαχητή, χαρακτήρα και επαγγελματία. Χαίρομαι που ήμουν μέρος της εξέλιξής του. Του εύχομαι τα καλύτερα», ανέφερε ο προπονητής Δημήτρης Ιτούδης.

«Ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Ευχαριστώ όλη την ομάδα και θα είμαι πάντα ευγνώμων σε όλους στην ΤΣΣΚΑ», είπε ο Χίγκινς.

Δείτε την ανάρτηση της ΤΣΣΚΑ:

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024