Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φώτα νέον και γραμμικότητα στην πασαρέλα Prada

Φώτα νέον και γραμμικότητα στην πασαρέλα Prada

Σε ένα από τα μεγαλύτερα σιλό της Ασίας πραγματοποιήθηκε η πασαρέλα για την ανδρική κολεξιόν άνοιξη/καλοκαίρι του οίκου Prada, με νέον φώτα σε απαλούς τόνους παστέλ.

Για την ανδρική κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 του οίκου Prada, το AMO -το στούντιο ερευνών του OMA, του αρχιτεκτονικού γραφeίου του Ρεμ Κόολχαας- επινόησε μια εγκατάσταση φωτός για να ενισχύσει τις μνημειώδεις βιομηχανικές διαστάσεις του σιλό στην αποβάθρα Μινσένγκ στη Σαγκάη.

Στο παρελθόν, το 80.000 τόνων σιλό στη Μινσένγκ χρησιμοποιείτο για αποθήκευση σιτηρών και σπόρων. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα σιλό στην Ασία και τόσο το στούντιο AMO όσο και ο οίκος Prada το περιέγραψαν ως ένα «ακούσιο μνημείο».

Για την εγκατάσταση, που έφερε την επωνυμία «Illuminated Vista», διατηρήθηκε ο αρχικός χαρακτήρας του. Σειρά φωτισμών νέον υπογράμμισαν το βιομηχανικό σχήμα του, ντύνοντάς το με απαλά παστέλ χρώματα.

Η γραμμική πασαρέλα χαράχτηκε κάθετα στον διαμήκη άξονα του χώρου και οι επισκέπτες κάθισαν στο κεντρικό κλίτος, σε μια αμφιθεατρική τοποθέτηση των καθισμάτων, απομίμηση του σχήματος των σιλό.

Μετά το show, οι επισκέπτες προς κλήθηκαν στον έβδομο όροφο του κτηρίου: ο χώρος ήταν διαμορφωμένος γύρω από διάφορες περφόρμανς οι οποίες λάμβαναν χώρα σε μια ποικιλία σκηνών. Ένα lounge bar φιλοξένησε το δείπνο και μια σειρά από θεατρικά και μουσικά δρώμενα, πριν ανοίξει το κλαμπ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024