Στον δρόμο του ΣΥΡΙΖΑ προς τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή One Report ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.

Ο κ. Φίλης υπογράμμισε ότι «για να αλλάξεις τα πράγματα καταβάλλεις προσπάθεια και αλλάζεις και εσύ, το θέμα είναι προς τα πού αλλάζεις». Μιλώντας για την εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος το βράδυ της Δευτέρας στο Μέγαρο Μουσικής, κατέστησε σαφές πως «όσοι ήμασταν τη εκεί, συμμεριζόμαστε τις αρχές και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ» ενώ συμπλήρωσε ότι «στο Μέγαρο ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ της ριζοσπαστικής αριστεράς».

Αναφορικά με τα μέτρα που η κυβέρνηση κατήργησε την Παρασκευή και έφερε πίσω τη Δευτέρα, είπε πως «ήταν αναγκαίο να δημιουργήσουμε την εικόνα μιας νέας αρχής», ωστόσο διευκρίνισε ότι «πολλά από τα οικονομικά μέτρα είχαν αρχίσει να εφαρμόζονται». Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και είπε πως πρόκειται για ένα μήνυμα του λαού, το οποίο η κυβέρνηση έλαβε.

Τέλος είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ «έφερε οικονομική και πολιτική σταθεροποίηση» ενώ χαρακτήρισε «εξαναγκαστική τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ».

Πηγή: onetv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας