Ούτε μια βδομάδα δεν κατάφερε να παραμείνει «ακέραιη» μέρος της έκθεσης Athens Photo World που φιλοξενείται στο Μουσείο.
Σύμφωνα με δημοσίευση του φεστιβάλ στη σελίδα του στο Facebook, άγνωστοι «συλλέκτες τέχνης», όπως ειρωνικά τους χαρακτηρίζει, έκλεψαν μερικές από τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στον φράκτη που υπάρχει μεταξύ Θησείου και οδού Πειραιώς.
«Δυστυχώς εχτές το βράδυ “Συλλέκτες Τέχνης” έκλεψαν πέντε φωτογραφίες της Έκθεσης “Ελλάδα” στην Ερμού (μεταξύ Θησείου και οδός Πειραιώς). Τα τυπώματα που παρέμειναν, θα εκτίθενται δίπλα από το κτίριο της Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων στην Ερμού 134, Θησείο» αναφέρει η ανάρτηση.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας)