Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
KIA XCeed 2020: Ενδίδοντας στην ψηφιακή αναβάθμιση

KIA XCeed 2020: Ενδίδοντας στην ψηφιακή αναβάθμιση

To νέο και πιο περιπετειώδες μέλος της γκάμας του Ceed το οποίο θα αποκαλυφθεί πλήρως στα τέλη Ιουνίου, θα εντάξει στις επιλογές του έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων

Μετά τη δημοσιοποίηση της πρώτης teaser εικόνας που αποτέλεσε το πρώτο τεκμήριο για τη σχεδίαση του νέου XCeed, η ΚΙΑ προχωρά στα ενδότερα του νέου της μοντέλου παραδίδοντας την πρώτη εικόνα από το εσωτερικό του και αποκαλύπτοντας ότι πρόκειται να υιοθετήσει ένα πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Σύμφωνα με τις συστάσεις πρόκειται για ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών με υψηλή ανάλυση  1920×720 και ο οποίος αντικαθιστά τα αναλογικά όργανα και την ενδιάμεση οθόνη 3,8 ή 4,2 ιντσών, αλλάζοντας σημαντικά και επί το τεχνολογικότερο την εικόνα του εσωτερικού σε σχέση με την σημερινά δεδομένα του Ceed

Όπως επίσης προκύπτει από  την πρώτη αυτή εικόνα, ο κεντρικός χώρος του ψηφιακού πίνακα οργάνων θα είναι παραμετροποιήσιμος μέσω των χειριστηρίων στο τιμόνι, εμφανίζοντας ενδείξεις από το σύστημα πλοήγησης, στοιχεία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων ή οι ενδείξεις του media player. Επίσης, θα εμφανίζονται ενδείξεις σχετικές με την κατανάλωση καυσίμου, την αυτονομία, το επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης καθώς και ειδοποιήσεις που σχετίζονται με τα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης του νέου μοντέλου.

Επίσης για όσους αρέσκονται στα γραφικά και στις αντίστοιχες απεικονίσεις, όπως μας πληροφορεί η KIA, κατά την απενεργοποίηση του κινητήρα, στον χώρο του ψηφιακού πίνακα οργάνων εμφανίζεται ένα κινούμενο γραφικό του αυτοκινήτου παράλληλα με στοιχεία όπως η διάρκεια της τελευταίας διαδρομής, τα διανυθέντα χιλιόμετρα, η μέση κατανάλωση καυσίμου κτλ. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι ενδείξεις και τα γραφικά εμφανίζονται διαφορετικά ανάλογα με την επιλογή του προγράμματος οδήγησης εν προκειμένω Normal και Sport.

Επιπλέον, πλην των όσων υπόσχεται ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, προσφέρει  και την πρώτη εικόνα του πίσω  τμήματος του νέου XCeed με δεδομένη και ότι η μοναδική όψη που έχει δώσει στη δημοσιότητα η KIA για το νέο περιπετειώδες μοντέλο είναι σε προφίλ. Από αυτό προκύπτει η προφανής ομοιότητα του νέου μοντέλου με τα υπόλοιπα μέλη της γκάμας του Ceed.

Η πρεμιέρα του νέου και πιο περιπετειώδους μέλους της γκάμας του μικρομεσαίου μοντέλου της κορεατικής φίρμας θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου ενώ σε ό,τι αφορά τα πιο ουσιώδη χαρακτηριστικά του, αναμένεται να μιμηθούν τα στοιχεία υπολοίπων μελών της γκάμας του Ceed. Επίσης παρά το πιο περιπετειώδες ύφος είναι εξαιρετικά αμφίβολο η τετρακίνηση να συμπεριληφθεί στις διαθέσιμες επιλογές του μοντέλου. Αντιθέτως βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η ένταξη μιας plug-in υβριδικής έκδοσης στην γκάμα.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024