Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στ. Μαλέλης στο One Channel: Ο ΣΥΡΙΖΑ απαξίωσε την Αριστερά

Στ. Μαλέλης στο One Channel: Ο ΣΥΡΙΖΑ απαξίωσε την Αριστερά

«Ήρθε η ώρα της Δημοκρατικής παράταξης» δήλωσε ο γραμματέας Επικοινωνίας ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά, Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή One Report, όπου και μίλησε για το σχεδιασμό του κόμματος ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου

«Ήρθε η ώρα της Δημοκρατικής παράταξης» δήλωσε ο γραμματέας Επικοινωνίας ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά, Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή One Report, όπου και μίλησε για το σχεδιασμό του κόμματος ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

«Η ΝΔ θα είναι μία αλαζονική Δεξιά αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να τελειώσει» σημείωσε μεταξύ των δηλώσεών του ο κ.Μαλέλης, υπογραμμίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απαξίωσε την έννοια της Αριστέρας. Μιλώντας για το ΚΙΝΑΛ, υπογράμμισε ότι γίνεται ένα κεντροαριστερό κόμμα που βρίσκει ξανά τον βηματισμό του, ένα κόμμα κοντά στον πολίτη, ενώ με αφορμή την επίσκεψη της Φ. Γεννηματά στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, υποστήριξε ότι το DNA, του κόμματος είναι οι εργαζόμενοι.

Τέλος, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο κόμμα μετά την απομάκρυνση του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο κ. Μαλέλης δήλωσε πως «η Φώφη Γεννηματά έχει δικαίωμα να βάλει όποιον θέλει επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, έχει και το καρπούζι και το μαχαίρι», σημειώνοντας ταυτόχρονα πως αυτή σηματοδοτεί ένα άνοιγμα προς τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024