
Πολιτική κρίση στην Αλβανία: Καθαίρεση Μέτα ζητά ο Ράμα
Με καθαίρεση απειλεί τον πρόεδρο της Αλβανίας ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα λόγω της απόφασής του να ακυρώσει τις δημοτικές εκλογές που ήταν προγραμματισμένες για τις 30 Ιουνίου
Με καθαίρεση απειλεί τον πρόεδρο της Αλβανίας ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα λόγω της απόφασής του να ακυρώσει τις δημοτικές εκλογές που ήταν προγραμματισμένες για τις 30 Ιουνίου.
Ο πρόεδρος δικαιολόγησε την απόφασή του με την πολιτική αστάθεια που επικρατεί στη χώρα μετά την αποχώρηση της αντιπολίτευσης από το κοινοβούλιο τον περασμένο Φεβρουάριο.
Η αντιπολίτευση θεωρεί νίκη την απόφαση Μέτα για αναβολή της διαδικασίας, ενώ η Σπιροπάλι στην τοποθέτησή της επανέλαβε την δήλωση του πρωθυπουργού, Έντι Ράμα, ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά.
Πλέον, οι εξελίξεις προβλέπονται ραγδαίες στα Τίρανα με τον Πρόεδρο Μέτα -και όχι μόνο- να εκφράζει ανησυχίες ότι υπάρχει πραγματικός κίνδυνος η Αλβανία να κατρακυλήσει σε κλιμακούμενη κοινωνική ένταση, η οποία μπορεί να επιφέρει ανεξέλεγκτες συνέπειες».
Πηγή: onetv
- Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν: Η σύγκρουση δύο διαφορετικών οικονομικών μοντέλων
- Βρετανία: Προφυλακίστηκε ο 46χρονος Έλληνας που είχε συλληφθεί στο Λονδίνο για υπόθεση κατασκοπείας
- Τζέσικα Άλμπα: Συγκινημένη στην αποφοίτηση της κόρης της – Οι φωτογραφίες από την τελετή
- Φορολογικές δηλώσεις: Τα SOS για αναδρομικά σε μισθούς και συντάξεις
- Τελικός Champions League: Όλοι δείχνουν Παρί, ο Τζόλης στηρίζει Άρσεναλ
- Φωτιά στον Λυκαβηττό – Διακοπή της κυκλοφορίας


