Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Π. Καρκατσούλης στο One Channel: Ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε νέες τεχνικές στο πελατειακό κράτος

Π. Καρκατσούλης στο One Channel: Ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε νέες τεχνικές στο πελατειακό κράτος

Καλεσμένος στην εκπομπή One Line βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτης Καρκατσούλης, συζητώντας τις πολιτικές εξελίξεις, λίγο πριν από τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου

Καλεσμένος στην εκπομπή One Line βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτης Καρκατσούλης, συζητώντας τις πολιτικές εξελίξεις, λίγο πριν από τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

«Κανονικά, προσλήψεις, διορισμοί, μετατάξεις δεν γίνονται πριν τις εκλογές. Όλες οι διαδικασίες θα έπρεπε να είχαν παγώσει» δήλωσε ο κ. Καρκατσούλης μιλώντας για τις μετατάξεις στη Βουλή που πυροδότησαν μπαράζ αντιδράσεων από την αντιπολίτευση. Ο κ. Καρκατσούλης αποκάλυψε μάλιστα πως το εθνικό τυπογραφείο έμεινε ανοιχτό το Σαββατοκύριακο, προκειμένου ο υπουργός Παιδείας, Κ. Γαβρόγλου, να κάνει μετατάξεις 70 εκπαιδευτικών τους οποίους πήρε από σχολεία, σε γραφεία «για να περνάνε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα» όπως χαρακτηριστικά σχολίασε.

Ο κ. Καρκατσούλης σημείωσε επίσης πως το πελατειακό κράτος είναι το πραγματικό πρόβλημα και ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε νέες τεχνικές, ενώ ανέφερε ότι το μισθολογικό κόστος ανέβηκε κατά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στα 2 δισεκατομμύρια ευρώ. Σχολιάζοντας την απομάκρυνση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ, ο Κ. Καρκατσούλης, δήλωσε πως πρόκειται για μία άστοχη κίνηση, η οποία αποδεδειγμένα δεν μπορεί να ξέρει κανείς ότι θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα στις κάλπες των εθνικών εκλογών.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Τι ισχύει για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 5 με τους Πέισερς

Οι Μπακς παίζουν όλη τη σεζόν στο Game 5 με τους Πέισερς στο Μιλγουόκι (1/5, 04:30) και ενδεχομένως να αγωνιστούν ξανά χωρίς τους Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ, που εξακολουθούν να είναι αμφίβολοι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024