Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννινα: Συνελήφθη 34χρονος που επετίθετο σε γυναίκες

Ιωάννινα: Συνελήφθη 34χρονος που επετίθετο σε γυναίκες

Τέλος στη δράση του άνδρα που παρενοχλούσε τις τελευταίες ημέρες γυναίκες σε διάφορα σημεία της πόλης των Ιωαννίνων έβαλε η Ασφάλεια Ιωαννίνων

Τέλος στη δράση του άνδρα που παρενοχλούσε τις τελευταίες ημέρες γυναίκες σε διάφορα σημεία της πόλης των Ιωαννίνων έβαλε η Ασφάλεια Ιωαννίνων.

Δράστης είναι ένας 34χρονος με καταγωγή από την Αλβανία που διέμενε χρόνια στην περιοχή ενώ στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για άλλα αδικήματα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα epiruspost.gr, ο 34χρονος που κρατείται στην Ασφάλεια Ιωαννίνων αναγνωρίστηκε ήδη από δύο γυναίκες που έχουν κάνει καταγγελίες τις προηγούμενες ημέρες. Ο 34χρονος φαίνεται ότι έχει παραδεχθεί ότι προχώρησε σε παρενόχληση σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις, όμως η αστυνομία είναι πεπεισμένη από τα στοιχεία που διαθέτει ότι οι παρενοχλήσεις είναι πολύ περισσότερες.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Υποθέσεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος διερχόμενων γυναικών, το τελευταίο χρονικό διάστημα στα Ιωάννινα, χειρίστηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών, ταυτοποιήθηκε ως δράστης 34χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, ο 34χρονος κατηγορείται ότι,  το τελευταίο τετραήμερο, δρώντας σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα της ημέρας,   παρενοχλούσε νεαρές διερχόμενες γυναίκες, σε περιοχές της πόλης των Ιωαννίνων, προβαίνοντας σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος τους.

Αστυνομικοί, που ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης, στο πλαίσιο ερευνών, κατάφεραν να εντοπίσουν τον κατηγορούμενο και αφού τον προσήγαγαν,  ταυτοποιήθηκε ως δράστης των ανωτέρω αδικημάτων.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε  η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων».

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024