Στις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του Ρολάν Γκαρός με τον Ντομινίκ Τιμ στάθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά την ήττα του με 3-2 σετ από τον Αυστριακό τενίστα.
«Ηταν οι χειρότερες συνθήκες που έχω παίξει ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέρβος τενίστας και πρόσθεσε: «Ο supervisor μού είπε ότι είμαστε εντάξει αν δεν υπάρχουν ιπτάμενα αντικείμενα. Δεν ήξερα ότι η ομπρέλα, που πέταξε στο πρώτο γκέιμ, δεν είναι ιπτάμενο αντικείμενο, αλλά είναι δική τους απόφαση. Ξέρουν τένις καλύτερα».
Στη συνέχεια το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης υποκλίθηκε στον αντίπαλό του, ο οποίος έπαιξε εξαιρετικό τένις και την Κυριακή θα παλέψει με τον Ράφαελ Ναδάλ για τον τίτλο.
«Έπαιξε εξαιρετικά, ειδικά στις κρίσιμες στιγμές. Έβγαλε μερικά πολύ καλά slices και passing shots. Κατάφερε να βάλει μια έξτρα μπάλα στο γήπεδο στο τέλος του αγώνα. Συγχαρητήρια, παίζει πολύ καλό τένις. Έδειξε γιατί είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και του εύχομαι καλή τύχη στον τελικό», κατέληξε ο Σέρβος.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Εντυπωσιακές εικόνες στην Ουαλία καθώς ο Αμερικανός ράπερ Snoop Dogg επισκέφθηκε για πρώτη φορά το γήπεδο της Σουόνσι, μετά την απόφασή του να μπει στο ιδιοκτησιακό σχήμα της και γνώρισε την αποθέωση!
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.