Με μία ανάρτηση στο Instagram ευχήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κόρη του, Σοφία, για τα γενέθλιά της.
Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο κ. Μητσοτάκης στον λογαριασμό του στο Instagram ποζάρουν αγκαλιασμένες και χαμογελαστές οι δύο κόρες του, η σύζυγός του, Μαρέβα και η πεθερά του. Πρόσφατα, η Σοφία είχε πάρει το πτυχίο της.
O Κυριάκος Μητσοτάκης γράφει:
«Το Σοφάκι με την αδερφή της , τη μαμά της και τη γιαγιά της στα γενέθλιά της! Χρόνια πολλά αγάπη μου!»
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.