Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Handball Premier : Μεγάλη επιστροφή στην ΑΕΚ

Handball Premier : Μεγάλη επιστροφή στην ΑΕΚ

O Γαλλοαλγερινός εξτρέμ Μάλικ Χόγκας επέστρεψε στην ΑΕΚ ύστερα από έναν χρόνο

Η ενίσχυση της ΑΕΚ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στο τμήμα χάντμπολ με την Ένωση να ανακοινώνει την επιστροφή του Μάλικ Χόγκας. Αυτή είναι η τρίτη μεταγραφή για την ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια, μετά τους Αραμπατζή και Μωραΐτη.

Ο Χόγκας που είχε αγωνιστεί για δύο χρόνια με τα «κιτρινόμαυρα» (2016-18) συμφώνησε με τον χρηματοδότη του τμήματος, Σταμάτη Παπασταμάτη και υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Malik Hoggas που θα ενισχύσει την ομάδα χάντμπολ. Ο Γαλλοαλγερινός δεξιός εξτρέμ επιστρέφει στο “Δικέφαλο” μετά από απουσία ενός έτους, καθώς αγωνίστηκε με τα “κιτρινόμαυρα” τη διετία 2016-2018.

Ο “τρελός” Γάλλος που έγινε σύνθημα στα χείλη των φίλων της ΑΕΚ, στο πρώτο του πέρασμα αγωνίστηκε σε 69 αγώνες και σημείωσε 298 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, αποτελεί μέχρι και σήμερα τον 8ο κορυφαίο σκόρερ στην Ιστορία της ομάδας.

Ο Malik Hoggas δήλωσε στο handball.aek.gr μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας: “Περίμενα αυτή τη στιγμή, της επιστροφής, με το που έφυγα από την ομάδα. Για μένα, δεν έφυγα ποτέ από την ΑΕΚ. Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΑΕΚ ό,τι και να γίνει στη ζωή μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που μου έδωσαν την ευκαιρία να επιστρέψω. Ευχαριστώ τους φίλους της ΑΕΚ για τα πολλά μηνύματα που μου στέλνουν και με έκαναν να νιώθω μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ για όλο αυτό το διάστημα που ήμουν μακριά. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους φίλους της ομάδας και να νιώσω ξανά αυτό το αίσθημα. Δίνουν μεγάλη δύναμη στην ομάδα. Στόχος μου είναι να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και μία καλή πορεία στην Ευρώπη στοχεύοντας φυσικά και εκεί το τρόπαιο“.

Malik, καλωσήρθες πίσω στην οικογένεια της ΑΕΚ!».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024